LATIN Táncház /Csíkszereda/

Szakszervezetek Mūvelõdèsi Hàza Csíkszereda Ismeretterjesztő

Latin Táncház Csíkszeredában…:)
Egy kulturált kikapcsolódási lehetőség szombat estére, ahol a latin táncok világába nyerhetünk betekintést. Ez alkalommal a világszerte hatalmas népszerűségnek örvendő Argentin Tangóval, Kubai Salsával és Bachatával ismerkedünk néhány könnyen elsajátítható táncelem tanulásával teljesen az alapoktól kezdve.
Mivel a puding próbája is az evés, ilyen módon szeretnénk lehetőséget biztosítani minden érdeklődőnek. hogy kötelezettségmentesen tehessen próbát a közelgő tanfolyamok előtt. Bármelyik táncról is legyen szó, az mindenképp új színt visz az életünkbe akár egyedülállóként, akár pároddal döntesz úgy, hogy tánctanulásba kezdesz. Remek kikapcsolódás és nem utolsó sorban kellemes mozgásforma, ahol családias hangulatban, vidáman töltheted a szabadidőd.
Szinte minden induló tanfolyam alkalmával halljuk, hogy “már évek óta vágyakoztam” “bakancslistán szerepel a tánctanulás” “mindig imádtam a táncos filmeket” csak nem mertem próbát tenni, mert nem tudom, hogy való-e nekem, vagy elég ügyes vagyok-e hozzá.”
Ne vágyakozz tovább, hanem gyere és tégy egy próbát. Várunk szeretettel mindenkit, aki kedveli a latin zenét és táncokat és szívesen tenne próbát.
Időpont: 2020. február 1. szombat
– Argentin tangó 17.30-18.20
– Salsa 18.30-19.20
– Bachata 19.30- 20.20
Helyszín: Csíkszereda, Szakszervezetek Művelődési Háza I. emeleti /márvány/terem
Részvétel ingyenes, ha bejelentkezel az eseményre azt megköszönjük …:)
Ha bővebb információt szeretnél kérdezz bátran a kiírás alatt, privát üzenetben, vagy a 0758-306328 tel.számon.