KWork Q&A – Könyvelés

K+Közösségi Tér Tudomány, oktatás

Szeretnél saját vállalkozást indítani, de nem tudod még hogyan, és hogy kihez fordulhatsz tanácsért? A KWork Q&A előadássorozat keretében választ kaphatsz egy vállalkozás elindításának könyveléssel kapcsolatos kérdéseire.

Előadónk, Laczkó Katalin bevezető előadásában összefoglalja azokat a legfontosabb témákat, melyek egy kezdő vállalkozót érinthetnek.
Szó lesz arról, hogy vállalkozás indításakor melyik jogi forma milyen kötelezettségekkel jár, adózásról, ÁFA körbe történő bejegyzésről, költségek elszámolhatóságáról, a humán erőforrással kapcsolatos adóterhekről, a munkaszerződés főbb tartalmi elemeiről, és arról, hogy a vállalkozás elindulása után melyek a könyvelést érintő feladatok, hogyan segíthet a könyvelő a vállalkozás életében felmerülő döntések meghozatalában.

Az előadás után lehetőség lesz kérdéseket feltenni az előadónak, ezeket regisztrációkor elküldheted nekünk, így biztosan választ kapsz majd rájuk.

Regisztrálni 2019. február 24-ig lehet a következő linken: https://goo.gl/forms/74xWiROObjHjjYZI3.

A Kwork Q&A előadássorozat a Kplusz program keretén belül valósul meg a Magyar Ifjúsági Központ – MIK és az Igen tessék Egyesület által.