Közösen kitakarítjuk!

Marosvásárhely, Maros parton, a Kompnál Szociális, környezetvédelem
A Marosvásárhelyi Rádió 2023-ban is hű és következetes lesz minden eddigi vállalásához Április 22-én, a Föld napja alkalmából a Marosvásárhelyi Rádió partnereivel és önkéntesekkel közösen idén is megszervezi Maros parti takarítóakcióját.
Idén a Hét fák és a szentkirályi gát közötti szakaszon tisztítjuk meg a folyó mindkét partját.
A környezettudatosságra való nevelés régi vesszőparipája a Marosvásárhelyi Rádiónak. Bízunk abban, hogy 2023-ban Marosvásárhelyen és környékén előrelépés történik a hulladékgazdálkodás terén, és végre valós szelektív hulladékgyűjtésről beszélhetünk. Ennek érdekében idei takarítóakciónkon mi is szelektíven gyűjtjük a szemetet.
Az elmúlt években többszáz tonna szemetet gyűjtöttünk össze a Maros partjáról, de célunk nem csupán a folyópart kitakarítása, hanem a probléma tudatosítása, a cselekvésre való ösztönzés és a környezettudatos életre való nevelés.
�Számítunk Önökre!
Kérjük jegyezzék be a naptárukba: április 22-én Közösen kitakarítjuk!
Partnereink: Ecolect Mures, Maros Megyei Barlangi és Hegyimentő Szolgálat, Marosvásárhelyi Nemzeti Színház, Maros Művészegyüttes, Maros Megyei Rohammnető Szolgálat, Bioeel, Mures Runners, Outdoor Experience, , GoKart, Marosszéki Közösségi Alapítvány, DIVERS Egyesület – Női Akadémia, Vibe, What`s in the box Production Marosvásárhely, Marosszentgyörgy és Marosszentkirály önkormányzata, Maros Megyei Tanács,
JCI Marosvásárhely, Outward Bound, We care we grow Alapítvány.
További részletekkel hamarosan jelentkezünk.