Koncert-riportfilm az Ismerős Arcokról

Online tér Zene

Március 26-án, pénteken 19.00 órai kezdettel szervezik meg a “20 éven át…” online koncert-riportfilm bemutatót. 

Jegyvásárlás  ITT. 

Farkas Péter Gábor koncert-riportfilmje az Ismerős Arcok zenekarról.
A közel 2 órás – egész estét betöltő – alkotás, a zenekar 20 éves pályafutásának megkoronázása, átfogó bemutatása, egyfajta esszencia az együttes életéről.
A film tematikusan – kronológiai sorrendben – mutatja be a zenekar életét olykor archív felvételekkel – a kezdetektől a napjainkig, kiemelve a legfontosabb állomásokat. Múltidézés és jövőbe tekintés egyben. A riportokba ágyazott zenei felvételek az együttes – eddigi legemlékezetesebb – 20 éves jubileumi koncertjén készültek, ahol az előadás során meg kellett küzdeni a természet szeszélyével, valamint az időjárás viszontagságával.
Az otthoni környezetben rögzített személyes riportokban, a zenészek kendőzetlen őszinteséggel vallanak a világ dolgairól, a zenei hitvallásukról, a 2 évtizede tartó egymáshoz fűződő barátságról és összetartozásról, az alkotómunkáról, a hazaszeretetről és a közösségben való létezés fontosságáról.
A filmben kiemelt jelentőséggel bír, az együttes és a közönség kiváló kapcsolatát megjelenítő képkockák, valamint az ikonikus magyar rockzenei legendákkal fennálló jó barátság, kölcsönös tisztelet és a közös munka bemutatása.
Az eddig nem látott és hallott – nagyszerű képi és kiváló hangrögzítéssel készült – élő koncertfelvételek mellett, a film egyik legfontosabb részét képezi a zenésztársak egymásról megfogalmazott őszinte véleménye. Az elhíresülté vált “Egy vérből valók vagyunk gondolat…” az egész dokumentumfilmet végigkíséri, érzelmileg és szellemileg áthatja.
A dokumentumfilm hűen ábrázolja és mutatja be, a kortárs magyar könnyűzenei élet egyik legmeghatározóbb és legmarkánsabb képviselőjét.
(időtartam: 110 perc)
Program kezdete: március 26, 19:00
Vége: március 28, 23:59
Utolsó belépési lehetőség: 22:00
Jegyárak:
Egyéni jegy: 3.000 Ft
Többen nézzük jegy: 5.000Ft
Támogatói jegy: 10.000 Ft
Jegyvásárlás:
Erre az eseményre nincs lehetőség ajándékba jegyet vásárolni, hiszen a feltöltött tartalom megtekintéséhez szükséges jogosultság felhasználói fiókhoz kötődik. Így hiába vásárolnak több jegyet, más felhasználói fiókból nem elérhető az előadás.
Ügyfélszolgálati elérhetőség: