Kiteljesített kapcsolataink iskolája

Online Tudomány, oktatás

Kapcsolataid kiteljesítésének útjában
a félreértelmezésekre épülő szeretet áll!

Mindennel kapcsolatban állunk, és kapcsolataink minősége ad értelmet az életünknek.
Az önmagunkhoz fűződő kapcsolatunk befolyásolja a mindennapjainkat, a különböző életterületeinken való megéléseinket, az predesztinálja a jövőnket.
Embertársainkhoz fűződő kapcsolataink, legyen az bármely társas kapcsolat – szülő- gyermek-, gyermek-szülő-, párkapcsolat, baráti-, munkakapcsolat – teret ad, vagy éppen korlátokat szab.

Az előző főcímet helyesen olvastad (és én azt helyesen írtam),
kapcsolataink kiteljesítésének útjában nem mi állunk, és nem bármely negatívumból építkező mivoltunk – bár a megnyilvánulás lehet az -, hanem a szeretet, melyet félreértelmezések által építünk, és ezen félreértelmezett gondolatok mentén határozzuk meg magunkat, embertársainkat a világunkat. A félreértelmezések azonban felszámolhatók, és ha az megtörténik, megindul a tiszta szeretetáramlás önmagunk, mások és a világunk felé. Amellett, hogy a világ napjainkban annak elképesztő szükségét mutatja, azt gondolom ez az, amire mindannyian vágyunk.

Ideje kijárnunk a kiteljesített kapcsolataink iskoláját, ismeretekre, megértésekre szert tennünk, és kapcsolatainkban érzelmileg éretté válnunk!

Ezen folyamatot hivatott szolgálni a Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat! – Kiteljesített kapcsolataink iskolája online kurzus

A kurzus során tiszta képet kapsz arról:

  • miről is szólnak valójában kapcsolataink, és hogyan működtethetőek azok minden érintett fél számára kiteljesedést adóan,
  • miért függünk társainktól (anya, apa, nő, férfi, gyermek, barát, munkakapcsolat) és hogyan lehetséges az, hogy a társfüggőségeinktől teljesebb életet adó módon megváljunk,
  • miként hozható létre számunkra a legideálisabb kapcsolat – legyen az párkapcsolat vagy a munkád során a vezetői minőséged kibontakoztatása -, úgy, hogy az érintettek szabad akaratát a legnagyobb tiszteletben tartod,
  • hogyan hozható létre a kapcsolati működés, melyben minden érintett – legyen szó növekedésről, önmagunk választásáról, szétválásról – többet kap.

A kurzus által teljesen új képet kapsz arról mit is jelentenek egyáltalán, hogy a kapcsolataink és az életminőséged oly minőségbe emelkednek, amelyről jelenleg nem rendelkezel tudással.
Harmónia, szeretet, biztonság, nyugalom lesz a kapcsolataid, így életed mindennapjainak velejárója.

A kurzust, mint támogatásaink mindegyikét elsősorban vállalkozóknak, vezetőknek ajánljuk, azonban annak tartalma és mondanivalója minden kapcsolataiban kiteljesítést létrehozni kívánó személy számára óriási támogatást jelent.

2+6 héten át tartó Gyógyítsd meg a Kapcsolatodat! – Kiteljesített kapcsolataink iskolája online kurzus 2022. február 14-én veszi kezdetét, és ahogy azt már említettük, annak részleteiről a feliratkozásodat követően tájékoztatunk.

További információk: https://www.beatagal.com/gyogyitsd-meg/?fbclid=IwAR1hIVnD5NpFl1iArRtU3j279p6LYU-ZYrxPA50YDxOxI85wYRxSv3rI6X0