Kiegyensúlyozott életmód

pin Salveo Egészségmegőrző Központ Ismeretterjesztő

A kiegyensúlyozott életmód magába foglalja a szervezet szükséges tápanyagokkal való ellátását, a rendszeres testmozgást és a pihenést. Mindezek segítenek ahhoz, hogy a mindennapi stresszhelyzeteket jól tudjuk kezelni. Az előadás célja, hogy segítsen egy képet formálni a minőségi élet megéléséről.
A program:
16 órától Légtorna – összhangba a természettel – Kovács Rékával.
Lelki értelemben a levegő kitöltő, kiáradó elem.
Fizikai értelemben a levegő elem a mozgás és a mozgatás aspektusáért felel.
Az öt elem (Levegő, Tűz, Föld, Fém, Víz ) tanítása olyan egyetemes emberi, szellemi hagyomány, amelyre építve számos önismereti és önfejlesztő rendszer alakult ki, amely évezredek óta segít bennünket ráébredni valódi természetünkre és rejtett képességeinkre.
17.30 órától Testszerviz bemutató – Jánossy Zsuzsanna Testszerviz specialista előadása.
Mikor alakult, miért hozták létre, mi a szerepe, hogyan működik, milyen eredményei vannak? Hogyan táplálkozzunk helyesen: mikor mit, mivel társítva? Természetes alapanyagok nyers és elkészített változata, melyik hogyan segíti szervezetünk optimális működését? Milyen testmozgás felel meg számunkra? Mennyi időt szánunk pihenésre? Stb. 🙂
19 órától Hangfürdő Kovács Rékával

A tornára és a hangfürdőre előzetes bejelentkezés szükséges a helyek korlátozottsága miatt a 0722196523 telefonszámon, Kovács Rékánál.
Befektetés magadba 25 lej/ torna, 35 lej/ hangfürdő.

Az előadásra bárki jöhet, lehetőség lesz Testszerviz könyvek vásárlására. (ezek ára 60-80 lej között)
Szeretettel várunk minden érdeklődőt.