Kezdő védikus asztrológia tanfolyam

Online esemény Ismeretterjesztő
Sajnos a modern világban az asztrológiát vagy semmibe veszik vagy túlmisztifikálják, de semmiképpen nincs a helyén a köztudatban.
Az asztrológia az idő minőségének a vizsgálatát foglalja magában egy ősi metafizikai rendszeren keresztül, amelyet Indiában Sankhya-nak neveznek. Az elemzés során nyert információkkal az ember egy „térképet” kap az élethez olyan területekkel kapcsolatban, mint párkapcsolat, karrier, egészség. Ennek segítségével pedig már könnyebben tudunk döntéseket hozni, hogy mikor mibe kezdjünk bele vagy mi az, amivel nem érdemes foglalkoznunk esetleg.
Egyszerűen fogalmazva, segít az élet útvesztőjében eligazodni.
A tanfolyam egy bevezető az indiai asztrológia birodalmába, amelynek segítségével könnyedén megérthetjük sorsunk titkait.
A programon szó lesz a karma különféle szintjeiről, az asztrológia alapjairól (zodiákus, életterületeket képviselő „házak”, bolygóanalógiák) és arról, hogyan tudjuk a sorsunkat a lehető legoptimálisabban megélni.
————————
Oktató: Maurer Márk (avatott nevén: Amsu Dász), vaisnava lelkész és képzett asztrológus. Közel egy évtizede foglalkozik a védikus és nyugati asztrológiával. Szemlélete szerint mindkét rendszer fantasztikus, és jól működik a gyakorlatban, ezért mindig azt a technikát érdemes használni, ami visszatükröződik a szülött sorsában.
————————–
A kurzus 5 alkalmas és csütörtökönként 17:00-20:00 óráig tart.
Időpontjai: 2022.02.17. 02.24. 03.03. 03.10. 03.17.
————————-
Részvételi díj: 24.500 Ft
(csak 4.900 Ft/alkalom)
————————-
🎁Bónusz: Minden résztvevőnek küldünk egy 60 oldalas tanfolyami jegyzetet!
Bizonyítványt nem állítunk ki.
————————
Az online felület használata nagyon egyszerű, melyről tájékoztatást küldünk a résztvevőknek.
Az előadásokról felvétel nem készül.
————————-
Jelentkezéshez kattints ide 👉 https://jogapont.hu/…/kezdo-vedikus-asztrologia…/
ℹInformáció Kiss Éva tanfolyamvezetőnél
Telefon: 06302162883
E-mail: