Kezdő társastánc tanfolyam

KOLY DANCE CLUB Nemzetközi
Kezdő tanfolyam
A 70-es -90-es évek zenéi nem sok helyen csendülnek fel manapság olyan környezetben, ahol nyugodtan táncolhat a párjával. Táncmozgalmunkban szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne megtanulni táncolni, de még sohasem próbálta , aki szereti a zenét, szeret mozogni, csak még nem tudja miként tegye. Jöhettek mind, akik csupán egy jó társaságra vágytok A korosztály nem akadály. Mi gondolunk arra a korosztályra is, aki már egy generációt, esetleg kettőt felnevelt, de még mindig ragyogó az életkedve .
Felnőtt tánciskola célja,hogy megtanuljon mindenki táncolni,jól érezze magát egy közösségben, ahol ennek szerete,mint közös pont egy jó társasággá formálja,A párban táncolás hagyományainak ápolása, klasszikus és divatos társastáncok tanulása, jó környezetben, jó hangulatban,tanfolyamainkon mindenki elsajátíthatja a legszükségesebb társastáncok leghasznosabb alaplépéseit :

– Rock’n’Roll, Swing , Boogie-woogie , Lindy Hop legegyszerűbb motívumait, valamint legkönnyebb figuráit.

-Becsi keringő, Angol keringő, Foxtrott ami nélkülözhetetlen egy báli szezonban.

-Argentin Tango , legizgalmasabb és legszenvedélyesebb tánc, az Ölelés és Érzelmek tánca. Kapcsolat és mozgásterápia egyben, lehetőség önmagunk és mások mélyebb megismerésére.

-Cha-Cha-Cha, salsa , bachata , rendkívül izgalmas ezért a kezdő tánciskolásainknak ezekből is tanítunk néhány könnyen elsajátítható kombinációt.

Természetesen ahhoz, hogy valaki valóban a táncparkett ördöge lehessen, ennél egy kicsit több időre is szüksége van, így minden kezdő táncosunknak örömmel biztosítjuk a lehetőséget tánctudása további bővítésére, új táncok megismerésére és a férfiaknak a táncpartner vezetésével kapcsolatos titkok felfedezésére.
Nem számít ha valaki az elején úgy érzi, csak két bal lába van. Anyagunkat hosszú évek tapasztalata alapján úgy állítottuk össze, hogy az mindenki számára egyszerű és jól érthető legyen, és az órákon mindig rengeteg lehetőség van az új lépések ismétlésére, gyakorlására.Mindemellett mi is érezzük, hogy nem csak a tánc, hanem a jó hangulat, a kellemes társaságban eltöltött kikapcsoló szórakozás, ami mindenkinek a legjobban hiányzik. Ezért igyekszünk sok olyan programot szervezni, ami lehetőséget nyújt egy kis lazításra, ismerkedésre.
Sose késő elkezdeni táncolni, hisz a sokszor bonyolult koreográfiák megjegyzése idős korban jó tréning lehet. különösen segít fejleszteni a vizuális memóriát, a ritmus- és az egyensúly érzéket,Lélekgyógyító,erősítő ,kreativitás és fantázia fejlesztő
,érzékelés fejlesztő,önbizalom fejlesztő
kiváló agytorna, ha ezeket kombinálod és a saját ötleteiddel gazdagítod. Mivel ez más agyi területeket mozgat meg, mint a munka vagy a hétköznapi feladatok, stimuláló hatása van a szervezetre.

-Órák: hetente

-Öltözék:
Az órára kényelmes ruhát és cipőt javasolunk, mindenkinek olyat, amiben jól érzi magát.
A váltócipő alapvető .
TÁRSASTÁNC – TELJESEN KEZDŐ tanfolyam
tudásszint: teljesen kezdő
korosztály: felnőtt, ifjúsági, senior
időpont:
VASARNAP 16:30-18:00 ig

Alkalmi díj (90 perces órákra) 13 RON/fő
Erdeklodni :
Tel. 0757314878 vagy az oldalon