Kencék, ficék Levendulás Vilma nénivel

EMKE Szabédi Emlékház Ismeretterjesztő
2021-ben ismét Pásztor Krisztina, vagy ahogy sokan ismerik, Levendulás Vilma néni lesz a vendégünk a Nekünk ZÖLD! KMN-kiadásán. A műhelyen különféle házi kencék készítését tanulhatjuk meg, kizárólag természetes összetevőkkel.
A RÉSZVÉTEL REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT, MAXIMUM 14 SZEMÉLYT TUDUNK FOGADNI!!! Foglalja le helyét az alábbi űrlap kitöltésével:
https://forms.gle/yKwXXM5Binv1entdA
Kérjük, amennyiben regisztrált, DE MÉGSEM TUD ELJÖNNI, jelezze számunkra az e-mail címen, hogy felszabadíthassuk a helyet!
***
Rendezvényeinken általánosan a KMN részvételi szabályai érvényesek >> https://magyarnapok.ro/2021/ovintezkedesek-es-szabalyok/
Minden 16 évnél idősebb résztvevőnek rendelkeznie kell az alábbiak valamelyikével:
a.) 10 napnál régebbi oltási igazolással
b.) 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel
c.) 24 óránál nem régebbi negatív antigén teszttel
d.) a koronavírus-megbetegedésből kigyógyultak esetében minimum 15 nappal korábban kiállított, de 180 napnál nem régebbi igazolással
FIGYELEM!!! Az érvényes oltási igazolással rendelkező személyek karszalagot kapnak, mely viselésével szabadon beléphetnek a Magyar Napok programhelyszíneire. A programsorozat teljes idejére érvényes karszalagokat az KMN-infópontoknál igényelhetik a résztvevők. JAVASOLJUK, HOGY ELŐRE IGÉNYELJÉK A SZABAD BELÉPÉST BIZTOSÍTÓ KARSZALAGOT!