Kedvenceid másképpen – Aranyakkord

Komárom Kultúra, kommunikáció

2018. február 1-én, csütörtökön, 19 órai kezdettel szervezik meg a Kedvenceid másképpen – Aranyakkord című rendezvényt a komáromi Tiszti Pavilon dísztermében.

Az Aranyakkord Kiss Tibi Vastag Gáborral közös hobbi projektje, olyan „maradék” dalok gyűjteménye, amiket kiköpött magából a kanapé, de még nem fértek be sehova. Egy dalspájz. Első dal az Üzenet van, egy a cigarettaszünetekben összezenélt szerelemgyerek, amelynek később társai is születtek.

A koncert előtt mindenkinek lehetősége lesz megnézni, megcsodálni és kipróbálni a gútai GV Guitars hangszermanufaktúra által elkészített egyedi, világszínvonalú gitárokat, basszusgitárokat! Érdemes tehát már 18 órára érkezni!

A Komáromi Városi Művelődési Központ csatlakozott a Nemzeti Kulturális Alap Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program Ideiglenes Kollégiuma klubtevékenységet támogató projektjéhez. A sikeres pályázatnak köszönhetően a 2017/2018-as évben 10 nagyrészt akusztikus koncert valósul meg közismert magyarországi előadók közreműködésével.
A koncertsorozat címe “Kedvenceid másképp” – ezzel is hangsúlyozva a programok különlegességét – egyediségét. Minden esemény a Tiszti pavilon dísztermében valósul meg. Belépődíj koncertenként 5,- euró, diákigazolvánnyal 3,- euró. Jegyelővétel a VMK-ban.

 

Forrás: facebook