Karácsonyi vásár Szenttamáson

Szenttamás Kultúra, kommunikáció

A szenttamási Gion Nándor Emlékházban idén december 22-én (vasárnap) kerül megrendezésre a már hagyományos karácsonyi vásár.

Ez egy újabb alkalom, mely az eladók és a látogatók számára teljesen ingyenes, és lehetőséget nyújt arra, hogy aki még nem tette meg, kedvező áron vásároljon gyermekének, szüleinek és nagyszüleinek karácsonyi ajándékot.

A szenttamási Gion Nándor Kulturális Központ a kulturális és irodalmi tevékenység mellett a szórakoztatás, a tájékoztatás, az oktatás és a hagyományápolás terén is aktív. Folyamatosan igyekszik összefogni mindazokat, akik szívügyüknek tekintik nemzetünk bármely hagyományos vonatkozású eseményét. Így kerül sor immár 9. alkalommal a hagyományos karácsonyi kézművesvásárra.

A 9-től 15 óráig tartó rendezvényen kizárólag karácsonyhoz kapcsolódó díszek, emléktárgyak árusíthatóak és állíthatóak ki. Az előző évek folyamán nagyon kelendőek voltak például a különféle anyagokból készült karácsonyfadíszek, az adventi koszorúk, valamint a mézeskalács télapók.

Mivel a férőhelyek száma korlátozott, az árusoknak kötelező előre asztalt foglalniuk, amelyért − fontos hangsúlyozni − nem kell fizetniük. Az asztalfoglalással és a kiállítással kapcsolatban bővebb információ a e-mail-címen vagy a 063/10-50-268-as telefonszámon kapható.

Paraczky László
Forrás: VajdaságMA