Karácsonyi vásár a Bulgakov teraszán

Bulgakov Café Ismeretterjesztő

Tisztelt kézművesek, iparművészek, helyi termelők

Többek kérésére egy alternatív helyszínt kerestünk Adventi vásár szervezésére, melynek célja lehetőséget biztosítani azoknak is akik a magas helypénz és a túl hosszú periódus miatt nem jelentkeztek a főtéri vásárra.

Erre a célra a Bulgakov étterem hátsó udavarát (nyári teraszt) és egy ezen belül levő fedett épületet sikerült megbeszélni. Az udvar kb. 350-400 nm, a belső fedett termek kb. 70 nm.

A Bulgakov étterem Kolozsvár belvárosában, a főtértől 300 méterre helyezkedik el a Virág utcában (I.M. Klein), mind a magyar, mind pedig a román közönség által bejáratott, kulturális eseményeiről is közismert helyszínről van szó.

Időpontként úgy gondoltuk, hogy más, a városban tartandó vásárral legkevésbbé kerüljön azonos időpontra, hogy December 16-20 között zajlana Adventi délutánok címmel, tehát minden nap 14 órától 21-22 óráig lenne nyitva.

A beltéri részen azok élveznek előnyt, akik mesterségbemutatót is vállalnak, vagy valamilyen más okból ez szükségszerű, ezért a megjegyzésben azt is kérjük beírni.

Amennyiben szeretne részt venni, kérjük mielőbb jelentkezzen be az alábbi űrlap kitöltésével, megjelölve a pontos napokat is amikor jelen tudna lenni. Legkésőbb November 20-ig!

JELENTKEZÉSI ŰRLAP a www.kezmuvesseg.ro oldalon érhető el.