Karácsonyi műsorkínálat a Dunán

Online tér Kultúra, kommunikáció

Karácsonyra hangolódva – ünnepi műsorkínálat a Dunán

Fotó: MTVA

A Duna Televízió karácsonykor is kihagyhatatlan programkínálattal gondoskodik a kikapcsolódásról, az ünnepi hangulat megteremtéséről.

December 24-én 15.25-től a karácsonyi filmek sorából elmaradhatatlan Télapu című családi vígjátékot láthatják. A csatorna 20.10-től az Önök kérték különkiadásával szeretne kedveskedni és egy kis múltidézésre invitálni a közönségét: felcsendülnek ismerős dallamok, és az egész család együtt dúdolhat.

December 25-én 15.15-kor a Télapu 2. – Veszélyben a karácsonnyal várja vissza a televízió a kicsiket és nagyokat, majd este valamennyi korosztály megtalálja a számára megfelelőt a kínálatból: 18.45-től Dargay Attila Aranydíjas magyar rajzfilmje, a Szaffi, míg 21.55-től az A csend zenéje, a világhírű tenor Andrea Bocelli azonos című önéletrajzi regénye nyomán készült film lesz megtekinthető.

December 26-án 15.20-tól a Télapu trilógia befejező része, A Szánbitorló látható, ezt követően 17.00-kor indul a Duna új gasztroműsora Széll Tamással és Anger Zsolttal, a Főmenü, este pedig 19.40-kor kezdődik a Kelekótya karácsony, egy fergeteges, felfordulással teli vígjáték.

Mindezek mellett a megszokott módon: ismeretterjesztő-, beszélgetős-, valamint zenei műsorok színesítik az ünnepi programot.