Karácsonyi mesepremierek az M2 csatornán

Online tér Ifjúsági, gyermek
(Fotó: MTVA)

Nagy meglepetéssel készül kis nézőinek a közmédia gyerekcsatornája! Az Alvin és a mókusok rajzfilmsorozat epizódjai mellett mesemozi-premierek várják az ünnepi időszakban a gyerekeket, sőt, a Rozmaring kunyhó bábsorozat utolsó része is épp karácsonykor debütál.

M2 Gyerekcsatorna az Adventi Kalandárium 24 részével alapozta meg a karácsonyi hangulatot, de a téli szünetben is gondoskodik a legkisebbek szórakozásáról:

december 20. és január 2. között mindennap egy nagyszerű filmmel kedveskedik a gyerekeknek, valamint a nagy sikerű amerikai rajzfilmsorozat, az Alvin és a mókusok részeivel – így az idei ünnepi kínálatában kicsik és nagyok is találhatnak kedvükre valót.

December 22-én 14:40-től a Lilli boszi megmenti a karácsonyt című gyerekfilmmel lehet hangolódni a karácsonyra, amelynek főszereplője a német gyerekirodalom varázslótanonca, Hexe Lilli. Szenteste, december 24-én, 12:00-től egy szlovák animációs film tündéri karaktereivel élhetjük át az ünnepek csodáját, a Mimi és Líza – A karácsonyi fény titka a megbocsátás, a szeretet és az összetartozás élményét közvetíti a gyerekeknek.

December 25-én, karácsonykor 14:35-től egy meseklasszikust, a Diótörő és az Egérkirály 2015-ös változatát láthatják az M2 nézői, a német mesefilm a Stahlbaum család különleges ünnepi történetét meséli el. A sor a téli szünetben, és az új év első napjaiban is tovább bővül: január 2-án a Grimm meséi sorozatból Holle anyó epizódját láthatják a nézők.

Meghitt karácsonyi élményt kínál az M2 Gyerekcsatorna új bábsorozata, a Rozmaring kunyhó záróepizódja is, amely december 25-én, karácsony estéjén kerül adásba, az utolsó részből kiderül, milyen izgalmakkal zárulnak Napraforgó és a cserfes gubák közös kalandjai.

Mesemozi a téli szünetben az M2 Gyerekcsatornán december 20. és január 2. között!

(MTVA)