Karácsonyi jótékonysági gyűjtés

on-line Ifjúsági, gyermek
Tavaly a Jótékonysági Mikulás estünkön megdöntöttük az előző 7 év támogatási rekordját, széles összefogással összesen 2 230 000 Ft-al tudtuk támogatni a nagykikindai-szajáni-kisoroszi, szentmihályi és ürményházai óvodákat-iskolákat! Idén sajnos nem lehetünk együtt, nem lephetjük meg a gyerekeket, nem léphetnek fel a vajdasági gyerekek Budapesten.
De a reményt és hitet ez nem rombolhatja le és azt sem hogy idén kilencedjére is segítsünk. A Vajdasági Baráti Egyesület csapata ismét összefogott és egy olyan karácsonyi gyűjtést indított el, amivel azokat tudjuk segíteni akik e pandémiás helyzetben még sérülékenyebbek, a nehéz anyagi helyzetben élő gyerekek.
A Vajdasági Baráti Egyesület tagjainak magánadományaiból illetve egyesületünk keretéből 2 250 000 Ft-ot gyűjtöttünk össze kezdésként, vagyis máris túlszárnyaltuk az előző 8 év legmagasabb támogatási összegét.
Akiket idén támogatni fogunk: Lurkóház gyermekotthonok, óbecsei Samu Mihály Általános Iskola rászoruló gyerekek konyhája és a Horgosi tanoda hátrányos helyzetben élő helybéli gyermekvédencei.
Kérjük ti is segítsetek, azt összeget, amit a Jótékonysági Mikulás estünkön a belépőre, ételre-italra költöttétek volna, kérjük idén ajánljátok fel a gyermekek érdekében, hogy szebb gyermekkoruk lehessen. Mindenki segíthet, aki még nem is volt a Mikulás esten, a lényeg az, hogy minél nagyobb összeggel tudjuk segíteni a gyermekeket.
A következő számlaszámon várjuk a felajánlásokat:
Vajdasági Baráti Egyesület
Erste Bank 11600006-00000000-60650436
Közleményben: Karácsonyi jótékonysági gyűjtés
Mert a legjobb adni!
Kívánunk mindenkinek szeretettel teli, áldott Karácsonyt!