Kapcsolataink gomolyagjai

Kolozsvár Tudomány, oktatás
Pár napja megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy mennyire jó lenne átlátni életünk azon pontjait, melyek mindennapjainkat szinte 80%-ban kitöltik. Melyek akkor is jelen vannak életünkben, amikor egyedül ülünk otthon egy puha meleg takaró alatt a kinti hideg elől meghúzódva, vagy, amikor a párkapcsolati vagy családi együttlétekben kellemetlenül érzem magam, vagy amikor egy nagy társaság csendes résztvevői vagyunk, vagy amikor az élet színpadán a főszerepet játszuk.
Szinte mindenki találkozik élete során olyan helyzetekkel, amikor azt hiszi, hogy élete akár egy pár perc erejéig is vakvágányra futott. Ez lehet egy érzelmi válsághelyzet miatt, ami sokak számára komoly fizikai elváltozásokat is okozhat, vagy olyan régi emlékek miatt, melyek valamikor fájdalmakat, pánikot, félelmet okoztak, vagy lehet egy konkrét nehéz élethelyzet, mely megállít, és ezzel figyelmeztet, hogy nem jó az irány és másikat kéne választani. Vannak, akik beleragadnak, vagy ragaszkodnak hozzá, vagy egyszerűen nem sikerül felismerniük mit érdemes elengedni, min lehetne változtatni. Egy érzelmi mélypontra kerülnek, és nem tudják túltenni magukat ezen. Gondolj bele, milyen lenne, ha például egy hosszú ideig tartó kapcsolat, egyszer csak véget ér, vagy hirtelen eltávozik egy szeretett személy, vagy mély depresszió áll elő az életedbe, vagy olyan eseményekkel találod szembe magad, melyek félelmet, pánikot keltenek benned. Ezek mind olyan események, amelyek figyelmeztetnek téged arra, hogy érdemes más nézőpontból megközelíteni a dolgokat, hogy feldolgozásra, elengedésre kerüljenek. Meghívlak téged egy kalandos utazásra, ahol megmutatok nektek olyan trükköket, melyek segítségével megtapasztalhatod az érzelmi transzformálást, ahol az érzések már nem bántani fognak, hanem erősíteni. Életre szóló élményt nyújt ez a kalandtúra, hisz a megerősített önértékelésed, a gócok kioldása a testedből, lelkedből, szellemedből teljesen megváltoztat: szárnyakat, könnyedséget, létjogosultságot és életörömöt ad neked.
Elsajátítunk egy csokornyi testkezelést, tisztítunk, megmozgatunk olyan energiákat, melyek a legideálisabb módon segítik elő ezeket az oldásokat, magunkra figyelünk.
Ha van hasonló konkrét helyzet az életedben, hozd magaddal, hogy szabadulj meg tőle, sőt, hogy alakuljon át támogató energiákká. Várlak benneteket, merjétek megengedni magatoknak, hogy a feltornyosuló érzelmi gócok, blokkok, háttérprogramok megolvadjanak, és gazdagodjatok életetek minden területén.
Szeretettel várlak,
Kriszta
Benkő Krisztina Mária – Wingwave Coach, Újmedicina, Recall Healing, Hozzáférés a tudatossághoz facilitátor, alternatív módszereket ötvöző életmód tanácsadó
Helyszín: Kolozsvár
Időpont: 2022. február 11 délután 15.00-tól, február 22, szombat 09 – 19.00 között
Hozzájárulásod: 475 lej,
Érdeklődni és jelentkezni messengeren, e-mailen vagy telefonon lehet:
Email:
Bővebb információ a módszerről: Benkő Krisztina: 0744-398984