Jótékonysági vásár Noelért

Harghita Business Center Nemzetközi

Biztosan sokan gondolkodtatok, mit, hogyan lehetne, hogy kicsit hamarabb megteljen az a fránya, feneketlen élet-persely. Legyen vásár, hát fussunk neki.
Kinek ne lenne otthon számtalan ruhadarabja, melyet megunt, kinőtt, sosem vett fel, de sajnálja kidobni, olyan amiktől még tudott megválni? Nekünk is van, mi sem tudtuk eddig, mi legyen velük, aztán a válasz adott lett. Vásárt szervezni Noelért.
Jelentkezés:
A google form – https://forms.gle/WXwXNA2K6VDcLc9P6
– kitöltésével jelezheted szándékodat, hogy milyen minősítésben szeretnél részt venni, felajánlóként (kirakodó) vagy adományozóként (vásárló), esetleg önkéntesként (kb 5 személy, regisztrálási sorrendben), mert hát szükség lesz rá :). Azért is ragaszkodunk a regisztráláshoz, hogy tudjuk megsaccolni a személyek számát. Kérünk, hogy ha regisztráltál, akkor gyere is el, amennyiben mégsem tudsz, azt kérjük jelezd időben, hogy átadhassuk a helyed más érdeklődőnek. Megértjük, ha okkal maradsz távol! És mint tudjátok, a jelenlegi helyzetre való tekintettel, bármilyen típusú rendezvényen a személyek száma szabályozva van. Ezt is figyelembe kell vegyük.
Belépéskor adományokat elfogadunk! Hálásan köszönjük!
!A jelentkezések függvényében, az esemény időpontja változhat!