Jótékonysági Mikulás-est

Budapest Egyéb

Vajdasági Baráti Egyesület: Idén is jótékonysági Mikulás-est

Immár hetedik éve szervezi meg a Vajdasági Baráti Egyesület Budapesten hagyományos jótékonysági Mikulás-estjét a Fonó Budai Zeneházban december 9-én. Az idén két intézmény fiataljait szeretnék segíteni: a bezdáni Testvériség-egység Általános Iskolát és a torontálvásárhelyi Moša Pijade Általános Iskolát.

A korábbi évek hagyományait tartva idén is vállalták a felkérést a vajdasági művészek, mégpedig Csorba Lóci, Dér Heni, Korhecz Imola és a Cimbora Együttes, Ricsi Bohóc, Rúzsa Magdolna, a Török Testvérek, Varga Izabella, illetve a minden évben nagy sikert arató gyerekfellépők is részt vesznek az esten.

A vendégek a Hernyák Birtok borait, a Sonkamester sonkáit, a Balkan Grill pljeskavicáit és a RothBeer kézműves söreit kóstolhatják.

Mindenkivel szemben idén is ugyanaz a kritérium: minden fellépő művész, vendéglátó vajdasági vagy kötődik Vajdasághoz és nem kap anyagi térítést az előadásáért.

Minden vendég a 3000 Ft-os támogató jegy megvásárlásával járul hozzá a nemes célhoz, van lehetőség azonban magasabb árú (6000 Ft) kiemelt támogatói jegy vásárlására is. Tombola is lesz, értékes nyereményekkel (utazás, nyomtató), ennek a bevétele is a támogatottaké lesz.

A részvételhez regisztrálni kell a e-mail címen december 5-ig, ugyanis véges a Fonó befogadóképessége, így a jegyek száma is korlátozott. A Vajdasági Baráti Egyesület kéri, aki 12 év alatti gyerekkel érkezik, jelezze, ugyanis minden jelenlévő gyerek Mikulás-csomagot kap.

A részletekről az egyesület Facebook-oldalán lehet érdeklődni: www.facebook.com/vajdasagibarat

Az egyesület szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében megjegyzi, amennyiben valaki támogatni szeretné a Vajdasági Baráti Egyesület működését (mivel mindig mindent a saját költségvetésükből szerveznek meg), az alábbi számlaszámra utalhat:

Vajdasági Baráti Egyesület

Erste Bank 11600006-00000000-60650436

Közleményben: támogatás