Jókai Mór Emlék- és Teljesítménytúrák

Torockó Sport, hobbi
Örömmel értesítünk minden túrázót, hogy idén 2022. május 14-én szervezzük meg a Jókai Mór Emlék- és Teljesítménytúrákat.
A gyalogos túra XXIV. kiírása 10, 17, 30 és 55 km-es változatban teljesíthető, így mindenki a saját képességeihez mérten teheti próbára magát.
A kerékpáros túra VI. kiírásán a résztvevők Kolozsvártól Szindig egyazon útvonalon haladnak, Szindről Torockóra pedig 14 könnyebb-nehezebb útvonalon juthatnak el 62–85 km-es távokon.
Az igazán nagy kihívásra vágyók számára a Rupicapra Hegyisport Egyesület közreműködésével megszervezzük az Ultramaraton harmadik kiírását egyaránt, amelynek útvonala nagyrészt megegyezik a gyalogos 55-ösével. A táv teljesíthető egyénileg, ugyanakkor 3 tagú váltóban.
Az előző évekhez hasonlóan az ellenőrzőpontokon ínyencségekkel és finom falatokkal buzdítjuk a fáradt izmokat, a célban pedig minden túrázó hőst meleg gulyással jutalmazunk meg.
——————————————————————————
Részletes információk a túrákról és a nevezési feltételekről a teljesítménytúrák honlapján olvashatók, jelentkezni pedig a Regisztráció 2022 menüpont alatt lehetséges:
https://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/jokaigyalogos
https://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/jokaibringa
https://teljesitmenyturak.ekekolozsvar.ro/jokaimaraton
Idén a nevezésnek két szakasza lesz: egy kedvezményes és egy emelt díjas. Mivel szervezési szempontból számunkra fontos, hogy minél korábban regisztráljanak a résztvevők, értékeljük azoknak az igyekezetét, akik időben bejelentkeznek.
Kedvezményes jelentkezési határidő: 2022. április 30., 12:00 óra
Kedvezményes fizetési határidő: 2022. április 30., 23:59 óra
Emelt díjas jelentkezési határidő: 2022. május 5., 12:00 óra
Emelt díjas fizetési határidő: 2022. május 5., 23:59 óra
Elő a túrabakancsokkal, a kerékpárokkal és találkozzunk május 14-én, hogy együtt feszegethessük határainkat!