Jobb agyféltekés rajztanfolyam

Oradea Ismeretterjesztő
Ezen a tanfolyamon nem csak rajzolni tanulsz meg, hanem látni. Látni a rajzoláshoz szükséges kontúrokat, negatív tereket, fényeket, árnyékokat és egy picivel többet is… Látni a lehetőségeidet, a jót és a szépet. Látni Önmagad nagyszerűségét és lehetőségeid végtelen tárházát magadban. A rajzolás egy kiváló eszköz ehhez, amin keresztül egy élvezetes úton juthatsz el a lényeghez. Önmagad és a világ megismeréséhez.
A jobb agyféltekés rajzolás módszer keretein belül nem alkotási stílust oktatunk, hanem stabil, erős alapokat, hogy meg tudd találni a SAJÁT UTADAT a megvalósításhoz!
A tanfolyam időtartama 3 nap. Péntek délután 15-16 körül kezdünk este 20-21 óráig.Szombat -vasárnap reggel 9-kor kezdődik, és délután kb. 18-19-ig tart.(A délutáni befejezés a csoport tempója szerint, mindenki egyéni, saját haladási ütemének figyelembevételével történik.) Ebédszünet kb. 12:00-13:00-ig, az étkezés fakultatív.
A tanfolyam díja 550 lej .
A tanfolyamdíj tartalmazza a szükséges rajzeszközök árát, amelyekkel a három nap alatt dolgozni fogunk és a tanfolyam végén a művekkel együtt hazavihetőek.
Jelentkezés és bővebb információ , telefonon ( 0758482621) emailben ( ) .
A részvételi szándék megerősítéséhez 100 lej előleg befizetése szükséges, a többi a képzés első napján fizetendő.
A tanfolyamra ajánlott kényelmes ruhában jönni.
A rajzfeladatok végzése során grafitot alkalmazunk, amely használatakor ruhánk piszkos lehet, emiatt érdemes nem fehér ruhába jönni. A fekete színű ruházat viselése sem a legalkalmasabb, mivel a fekete színnek van egy agyféltekéket szétkapcsoló hatása is.
A jobb agyféltekés rajztanfolyam intenzív formája abban segíti a hallgatókat, hogy kiszakadjanak a hétköznapok megszokott ritmusából, és a különböző rajzfeladatok által egy másfajta nézőpontba kerüljenek. Ennek érdekében érdemes ezeket a napokat úgy szervezni, hogy nyugodt, stresszmentes lelkiállapotban, pihenten jöjjünk a tanfolyamra. Ha csak lehet kerüljük a késést, a más program miatti hamarabb elmenést, vagy az otthon hagyott munka miatti folyamatos telefonálást.
A hajnalig tartó bulizást is tegyük egy másik hétvégére .