Jazz / Blues / Rock – zenei minifesztivál

Aradi Nagyszínház Zene

Időpont: 2022. március 18. 19:00 – 22:00

 

Jazz / Blues / Rock – zenei minifesztivál az Aradi Kamaraszínházban

Három együttes, három zenei stílus, egy koncert. A jazz, blues és rock szerelmeseit várja az Aradi Kamaraszínház március 18-án, 19 órakor az aradi nagyszínházban. A legendás A.G. Weinberger, a hazai „Mr. Blues” magyarországi barátaival érkezik Aradra. Fellép a Djabe együttes, a magyar jazz-world-fusion műfaj elsőszámú képviselője és a debreceni Android pop-rock zenekar.
A rendhagyó minifesztiválra jegyek 20 (teljes ár), 10 (nyugdíjas, egyetemista) és 5 (diák) lejes áron kaphatók a nagyszínház pénztárában, valamint online a www.eventim.ro oldalon. A jegyiroda nyitvatartása: kedden és csütörtökön 9-13 és 16-18 óra között, szerdán és pénteken 10-16 óra között, szombaton és vasárnap 10-12 és 16-18 óra között, hétfőn zárva. Foglalás, információ a 0744-475147-es telefonszámon lehetséges. A rendezvény az aktuális járványügyi előírások betartásával kerül megrendezésre.

Az előadás főszervezője az Aradi Kamaraszínház. Partnerek: Aradi Polgármesteri Hivatal, Ioan Slavici Klasszikus Színház. A kivételesnek ígérkező rendezvény az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Petőfi Kulturális Ügynökség támogatásával valósul meg.