Játékos feszültségoldás

Online Ismeretterjesztő
2022. SZEPTEMBER 20., KEDD, 18:00–20:15
🍂 Egy rázós, sok szempontból bizonytalan időszakban kezdődik újra az óvoda, az iskola. Megfogadjuk, hogy mindennek ellenére igyekszünk türelmesek lenni, hiszen elvileg nyáron töltődtünk (🫠), és amúgy is, már egy csomó jó cikket elolvastunk, mit csináljunk kiabálás, sürgetés és fenyegetőzés helyett. Aztán jön a reggeli készülődés elalvással, kiborult kistesóval, vissza kell fordulni az otthon hagyott alvós zsiráfért, valamelyik gyerek az utánfutós-pedálos kistraktorral akar jönni, amikor muszáj buszra vagy autóba szállnunk, egy felvillanó e-mail vagy egy morcos szomszéd… és egyszer csak, mintha a semmiből jönne, halljuk a saját hangunkat: sokkal hangosabb és indulatosabb, mint szeretnénk. Stresszes és igazságtalan helyzet 😒
❤️‍🩹 Veled vagyunk, ez tényleg ennyire nehéz – nem a te hibád, hogy elszakad a cérna.
❓ De akkor mi a valódi alternatíva a feszült sürgetés és a kiabálás helyett?
Ha azt mondjuk, a játékosság, akkor fújsz egyet és most lépsz ki ebből a böngészőablakból. DE VÁRJ!
✨ A játékosság és a nevetés hatékonyan csökkenti a feszültséget felnőttben-gyerekben, és megmutatjuk, hogyan hívhatod elő!
🧭 Praktikus és bevált módszereket mutatunk, és segítünk, hogyan jussanak eszedbe feszült helyzetekben is!
🤲 És azt se felejtsük, hogy ezek akkor működnek igazán, ha érzelmi támogatást is kapsz. Ehhez is van bevált ötletünk – a Kapcsolódó Nevelés Páros Meghallgatása.
Kiscsoportban, sok nevetéssel, elfogadó légkörben próbálunk ki játékos lehetőségeket, ötleteket, amelyeket a te helyzetedhez igazítunk! Ne aggódj, nem kell szerepelni. 🤸‍♀️
Azt nem ígérjük, hogy ezután nem találod majd magad nehéz gyereknevelési helyzetekben. De azt igen, hogy igazi kikapcsolódást kapsz, emellé új ötleteket, bevált módszereket, és válaszokat a kérdéseidre, ha elhozod őket. A tavaszi műhelymunkán irtó jófej csapat jött össze, miért lenne ez most másként? Jófej sorstársakkal pedig könnyebb azt érezni: nem vagy egyedül!
👀 HOL? MIKOR? MENNYIÉRT?
A műhelymunka Zoomon zajlik, díja 9.500 Ft/fő. Mivel azt szeretnénk, hogy mindenkire elegendő figyelem jusson, a résztvevők maximális száma 15 fő.
𝐀𝐤𝐢𝐤 𝐯𝐞𝐳𝐞𝐭𝐢𝐤:
Bacsó Flóra, Kapcsolódó Nevelés oktató, konfliktuskezelési szakember
Csoma Marianna, drámapedagógus
𝐉𝐞𝐥𝐞𝐧𝐭𝐤𝐞𝐳𝐳 𝐞-𝐦𝐚𝐢𝐥𝐞𝐧 𝐬𝐳𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐞𝐫 𝟏𝟓-𝐢𝐠:
Kérlek, küldd el a jelentkezéssel együtt a számlázási címedet is.
Írj akkor is bátran, ha kérdésed van!