Ingyenes élő webinárium

Felvidék Tudomány, oktatás

Kedves Pedagóguskollégák!

Az iskola bezárások, sok új kérdést vetnek fel. Pedagógus szemmel valószínűleg a legnagyobb kérdés, hogy pár nap alatt, hogyan lehet áttérni a digitális oktatásra.

Horváth Dávid és Acsay Jonatán a REVISE alapítói a  hétköznapokban a digitális tudatosság és a digitalizáció generációkon átívelő konfliktusainak feloldásán dolgoznak. A mostani krízisben, azzal a kéréssel keresték meg szövetségünket, hogy miben tudnának segíteni a digitális oktatás gördülékennyé tételében. A pedagógusokkal történő közös gondolkodások eredményeként, szeretnék felajánlani a segítségüket.

Ezért a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetségével közösen meghirdetnek a pedagógusok számára egy ingyenes élő webináriumot, ahol 30-45 perc alatt három, az élő online tanóra használatára alkalmas eszközt is bemutatnak (Google Classroom (Tanterem) , Zoom és Google Meet).

Ezek segítségével élő kapcsolaton keresztül, a pedagógusok, de akár a diákok is kérdezni, felelni vagy egymással beszélni is tudnak közben. Ezekről pedig ha kell, felvétel is készülhet azoknak a résztvevőknek, akik aznap nem tudtak élőben csatlakozni az órához.

A részvétel a webináriumon ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételhez szükséges részleteket a regisztrációt követő e-mailben küldjük.

Csatlakozzon az Ön számára megfelelő élő webináriumba résztvevőként!

A webináriumok időpontjai:

2020.03. 24. 14.30

2020.03. 26. 16.00

Regisztrációját az alábbi linken teheti meg: https://kutt.it/gRenc9

Forrás: SZMPSZ/SZAKC