Ifivezető képzés

pin Rogériuszi Baptista Gyülekezet Ismeretterjesztő

Szeretettel meghívunk titeket az EMABISZ és MABIM közösen szervezett ifivezető-képző hétvégéjére, amely Nagyváradon kerül megrendezésre. Az egyszerűen feltett, mégis sokszor megválaszolatlan hétköznapi MIT és MIÉRT kérdéseket szeretnénk feltenni és együtt megkeresni ezeknek válaszait, ami az ifjúságaink életét illeti. További részletekkel hamarosan jövünk, egyelőre néhány adminisztratív jellegű információ:

A hétvége díja 100 lej vagy 7000 Ft/fő, amely magába foglalja a szervezési költséget, szállást és étkezést. Az elszállásolást a gyülekezeti/ifjúsági tagok biztosítják számotokra otthonaikban. A jelentkezési díj kifizetésére ezúttal HELYBEN lesz lehetőség.

Ezt megelőzőleg viszont kérünk, a részvételi szándékodat a következő linken elérhető regisztrációs ív kitöltésével mindenképpen jelezd április 10.-ig! :)

Bármi kérdésed van, fordulj bátran bárkihez az EMaBISz vagy a MABIM vezető csapatából. Ha a helyi ifjúságodban aktívan szolgáló vagy szolgálni vágyó fiatal vagy, akkor neked is itt a helyed, szeretettel várunk téged is!