Idén is jótékonysági Mikulás est

Budapest Egyéb

Vajdasági Baráti Egyesület: Idén is jótékonysági Mikulás est Budapesten

A Vajdasági Baráti Egyesület nyolcadik alkalommal szervezi meg jótékonysági Mikulás estjét Budapesten, amely idén december 8-án lesz a Fonó Budai Zeneházban. Ezúttal három vajdasági intézményt, Nagykikinda-Szaján-Kisorosz, Szentmihály és Ürményháza óvodáit és iskoláit támogatják a befolyt összeggel.

A fellépők idén is vajdasági vagy Vajdasághoz kötődő művészek: Bajza Viktória, Csorba Lóci, Korhecz Imola és a Cimbora Együttes, Laposa Julcsi, Ricsi Bohóc, Szőke Zoltán, Török Flóra, Varga Izabella, valamint gyerekfellépők is lesznek.

Az esten a Hernyák Birtok borai, a Sonkamester sonkái és VBE grillcsapat pljeskavicái várják a vendégeket.

Minden vendég 3000 forintos jegy vásárlásával járul hozzá az intézmények támogatásához, de 6000 forintért kiemelt támogatói jegy vásárlására is lehetőség van. Tombola is lesz, értékes nyereményekkel.

A részvételhez regisztrálni kell a címen december 5-ig, s azt is jelezni kell, ha valaki 12 év alatti gyerekkel érkezik, mert ők Mikulás csomagot kapnak.

A részletekért az egyesület oldalán lehet érdeklődni: www.facebook.com/vajdasagibarat, Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/542807346284189/

Amennyiben valaki támogatni szeretné a Vajdasági Baráti Egyesület működését, az Erste Bank 11600006-00000000-60650436 számlaszámon teheti meg.