I. Aszódi Adventi Ablak Kalendárium

Online esemény Ismeretterjesztő
I. Aszódi Adventi Ablak Kalendárium
A Podmaniczky Júlia Nőegylet meghirdeti az I. Aszódi Adventi Ablak Kalendáriumot, mellyel szeretne csatlakozni egy, már az évek alatt több városban hagyománnyá vált adventi programhoz, amely jó alkalom, hogy a szívünket megtöltsük szeretettel, készüljünk az Adventi időszakra és várjuk a Karácsonyt. Közeledve az ünnephez szeretnénk az advent időszakát közelebb hozni az Aszódiakhoz és gyönyörködni a feldíszített ablakokban.
Programleírás:
Időszak: December 1. – December 24.
Elsőként várjuk az ablakdíszítők jelentkezését 2021. November 25-ig. Az ablakdíszítők vállalják, hogy házuk egy tetszőleges ablakát a megadott számmal, a szám megjelölésével kivilágítva Karácsonyi díszbe, Karácsonyi hangulatba „öltöztetik”.
December 1-től indul az ablak vadászat! Minden nap délelőtt egy térkép megjelölése alapján lehet az ablakokat egy kényelmes séta során megtalálni. Miután fény derült az ablak pontos helyére, egy fényképet kell készíteni az ablakról, amit aznap este 19:00 óra után lehet feltölteni a Podmaniczky Júlia Nőegylet Facebook oldalára. A fényképet mindenki saját belátása szerint készítheti el, akár csak az ablakról, vagy gyermekével együtt. Igy minden aszódi lakos gyönyörködhet a csodás Karácsonyi ablakok szívet melengető hangulatában. A program végén egy képsorozat összefoglalóval szeretnénk mindenkinek megköszönni az aktív részvételt.
Technikai információk:
• Jelentkezni a Podmaniczky Júlia Nőegylet Facebook oldalán, vagy Törökné Sebők Ritánál a 06 70 371-2171-es telefonszámon lehetséges.
• A jelentkezők november 25 – e után kapják meg az adventi ablak számot, amit jól látható helyen, kivilágítva meg kell jelölniük és díszíteniük az ablakban.
• Kérünk minden ablak díszítésre jelentkezőt, hogy olyan ablakot válasszanak, ami az utcafrontról könnyen észrevehető és fényképezhető.
• A 19:00 óra utáni feltöltést azért javasoljuk, hogy mindenkinek egy izgalmas kihívás legyen az ablakokat megtalálni.
Mindannyian hiszünk abban, hogy ezzel a kedves programmal, a vírushelyzettől függetlenül, érintkezésmentesen, mindenkinek ünnepélyesebbé tudjuk tenni a várakozás időszakát. Bízunk benne, hogy többen kedvet kapnak ablakot díszíteni.