Húzd meg a határaidat, és mondj IGENT …

Cabana Bogdan Menedékház Nemzetközi

Az idei női tábor csak rólunk szól, a testi-lelki egészségünkről.

Sokszor szorítjuk háttérbe önmagunkat, az igényeinket, a vágyainkat, mindazt, ami számunkra fontos. Hányszor volt, hogy nem szántál magadra időt, hogy nem mentél el sportolni, sétálni, kávézni a barátnőddel, hogy nem mentél el egy ellazító masszázsra, nem iratkoztál be egy képzésre, nem csináltad azt, amihez valójában kedved lett volna, mert mindig valami más, vagy valaki más fontosabb volt, mint te, vagy mert sajnáltad magadtól az időt, a pénzt, az energiát… És hányszor volt, hogy nem volt időd meghallhatni a vágyaid, a lelked, és hányszor volt, hogy lemondtál a céljaidról, álmaidról, egyszóval önmagadról… az életedről?!
Most ideje ezen változtatni. És végre önmagadért is tenni. Egy kicsit felszuszanni, megpihenni, önmagadra lelni, tervezni, célokat megfogalmazni. Ideje meghúzni a határaidat, és önmagadért is élni. Rájönni arra, hogy ki vagy, hogy mit akarsz, hogy mire vágysz, és tenni is érte. Ideje, hogy előtérbe kerülj, hogy első helyre helyezd magad, nem önzőségből, hanem önmagad iránti tiszteletből és szeretetből.

Olyan programmal várunk, ami a testednek és lelkednek egyaránt szól.

Lesz torna, zenés jóga, relaxáció, tudatos jelenlét (mindfulness) gyakorlatok, mantrakör, csendrezgés (mini koncertek személyre szabottak), légzésgyakorlatok.

Lesz hang- és mozgás alapú önismereti műhelymunka, csoportos- és egyéni coaching (életvezetés) – utóbbi igény szerint.

Lesznek előadásokkal egybekötött workshopok a határaink meghúzásáról, a maximalizmus csapdáiról, arról, hogy miért akarunk mindent jól csinálni, és miért viseljünk olyan nehezen, ha tévedünk, hibázunk, de szó lesz a transgenerációs örökségeinkről, mintáinkról, valamint ezek oldásáról is. Lehetőség lesz továbbá kipróbálni a szándékállítást is, amely hasonlóképpen működik, mint a családállítás, azonban mégis más.

Meghívottunk lesz egy táplálkozásszakértő is, aki sok hasznos információval és tanáccsal lát el, hogy minél egészségesebben étkezzünk, megőrizve ezáltal az egészségünk, hiszen azok vagyunk, amit eszünk.

Továbbá lesz illóolajozás és sok-sok énidős tevékenység, tábortűz, filmnézés.

Mindegy, hogy fiatal lány, egyedülálló, házas, elvált vagy nyugdíjas nő vagy. A tábor neked szól, ha végre a saját életedet akarod élni, azt tenni, amire vágysz, megtanulni meghúzni a határaidat és egyre többször igent mondani önmagadra, az érzéseidre, vágyaidra, céljaidra és megtalálni magadban a kellő erőt, energiát, bátorságot ehhez.

A helyszín csodálatos és gyógyító, feltöltő energiával bír. A levegő friss, a fű harmatos és az erdő zenél.

ÁLTALÁNOS INFÓK:

A szándékállítás módszernek a kipróbálása nincs benne a tábori árban. Az időkeret miatt sorshúzással 3 személy fog tudni csak saját szándékán dolgozni, azaz ránézni egy élethelyzetére, de bárki részt vehet, aki kíváncsi és csatlakozhat, segíthet a 3 dolgozó munkájában, mint képviselő, aki rezonanciában áll a szándék kidolgozásában. Ez azt jelenti hogy, kisebb-nagyobb mértékben, a saját belső világára is közvetetten rávilágíthat.
Workshop részvételi díj: 70 Ron/személy

Fontos tudnod, hogy az elszállásolás közös szobákban történik, fürdőszoba több zuhanyzófülkés és az is közös!  Igazi, összerázó, tábori hangulat – legalabbis az előző két év élményeinek alapján! 
A tábor ára: 650 Ron/fő, ár, ami tartalmazza a programokon való részvételt, a szállást, napi háromszori étkezést, gyümölcsöt, teát, és egy kis tábori ajándékot emlékül.
Helyedet lefoglalhatod 250 Ron előleggel. Ezt az összeget nem áll módomban visszaadni, ha a tábor előtt 3 héttel mondod vissza – mivel a foglalásoddal más helyét foglaltad, és a szállásra az előleget nekünk se adják vissza. A helyed viszont átadható, amennyiben sikerül más valakit küldened magad helyett.

Jelentkezési határidő: július 5.

Bővebb információ a email címen, vagy a 0742-458050-es telefonszámon.

Várunk szeretettel,
a női tábor szervező csapata