Hogyan tanulhatunk könnyebben? Villámolvasás

Online Tudomány, oktatás
Ki az, aki 2 óra alatt elolvas, megért, kijegyzetel és a hosszútávú memóriába elraktároz egy 250-300 oldalas könyvet?
Ki az aki megjegyez egy 100 szavas listát és visszamondja bármilyen sorrendben, akár összevissza is, pontosan emlékezve minden szóra, hogy hányadikként hangzott el?
Ki az aki néhány nap alatt látványos ugrást produkál egy idegen nyelv tanulásában/beszélésében/megértésében?
Ki az aki 3-4 hét alatt be tud pótolni óriási kieséseket, hiányosságokat a tanulásban? (Akár 1 éves lemaradást is biztonságosan behozni pár hét alatt)
A négy kérdésre a válasz ugyanaz:
BÁRKI
Igen, mindezeket meg lehet tanulni a 2 napos “Hatékony Tanulási Stratégiák Villámolvasással” tanfolyamon és ez csak néhány, a több mint 15 különböző tanulási stratégia közül, amit a tanfolyamon oktatok.
Hogyan működik a Villámolvasás? Miért annyira hatékonyak a két agyféltekés tanulási stratégiák, hogyan lehetséges 2 nap alatt egy ilyen hatalmasat lépni tanulásügyileg?
Ha érettségi, vagy más fontos vizsga előtt állsz, gyorsan el kell sajátíts egy idegen nyelvet, a memóriádat szeretnéd – hangsúlyozom – LÁTVÁNYOSAN fejleszteni, vagy egyszerűen csak nagy halom elolvasatlan könyv vár rád és szeretnéd őket gyorsan, de hatékonyan és értelmesen elolvasni – akkor konkrét válaszokkal és megoldásokkal tudok segíteni már ezen a két órás webináriumon is.
Mindezekre a helyzetekre és sok másra is a tanulás tematikájában válaszolni fogunk Február 7-én, Hétfőn, romániai idő szerint 18:30, magyarországi időszerint 17:30 órától.
A webináriumon a résztvétel ingyenes, mindössze annyit kérünk, hogy aktív kamerával légy jelen, mert egy nyított beszélgetés lesz, ahol mindenkinek a véleménye és meglátása számít.
További infókért a 0756697799 számot lehet hívni.
Szeretettel várunk
Az esemény linkje: https://zoom.us/j/97916252773