Hawaii parti

Topolya Szabadtéri

A topolyai Mega Mozaik Egyesület július utolsó napjaiban hawaii partit szervezett. Az eseményen harminckét gyermek vett részt. A hawaii parti programjairól, valamint a hamarosan megrendezésre kerülő eseményeikről Fekete Edit óvónőt, a Mega Mozaik egyik alapítóját kérdeztük.
Milyen programokkal készültetek a gyermekek számára?
– A gyermekekkel a drámapedagógia eszközeit használva elrepültünk Hawaiira, ahol szörföztünk, úszkáltunk a vízben, hajóra szálltunk, majd gyöngyhalászként gyöngyöket gyűjtöttünk. A hangulatot zenei aláfestéssel fokoztuk. A gyermekeknek koktélokat készítettünk, kedvükre csemegézhettek is. A buli legvégén nyakba akasztható díszeket is készítettünk.

Legközelebb milyen eseményekkel várjátok a gyerekeket?
– Ami a Mega Mozaikban, a Vidovdan utca 2.-ben vár még a gyermekekre, az a Kincskereső Kalóz tábor, amely augusztus 11-étől 13-áig kerül megrendezésre, ugyanez a tábor csak szerb nyelven augusztus 16-ától 18-áig, valamint a nyári táborunk augusztus 23-ától 25-éig. Tervezünk még egy nyárzáró partit is, de annak még nincs meg a pontos dátuma. Mindemellett az egyesületünkben szülinapi rendezvényeink is vannak.

Az érdeklődők a Mega Mozaik Facebook-oldalán követhetik az egyesület munkásságát, eseményeit, valamint információkat kaphatnak Fekete Edittől a 063/855-4927-es telefonszámon, valamint Sztuparity Magdánál a 069/716-971-es telefonszámon.

Forrás: Magyar Szó