Hatan pizsamában ONLINE előadás

online esemény Ismeretterjesztő

Hatan pizsamában ONLINE előadás – Játékszín x SzínházTV

MI A SZÍNHÁZTV?
A SzínházTV egy élő ONLINE streaming szolgáltatás, amelynek segítségével az otthonában vagy bárhol a világon megtekintheti neves színházak darabjait.
JEGYVÁSÁRLÁS INFORMÁCIÓK
Jegyvásárláshoz először regisztrálnia kell a szinhaztv.com weboldalon. Regisztrálást követően a jegyvásárlás menüpont alatt választhatja ki a kívánt darabot.
A jegyvásárlásra bankkártyás fizetéssel van lehetőség. A bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül történik. Bővebb információ: https://simplepay.hu/vasarloknak/
STREAMING INFORMÁCIÓK
Amennyiben rendelkezik jeggyel az adott előadásra, úgy 1 órával az előadás kezdete előtt, az előadás aloldalán megjelenik a lejátszó. A lejátszóban egy visszaszámláló jelzi az élő adásig hátralévő időt.
A megvásárolt jegyeket kétféleképpen lehet felhasználni:
1. Élő előadás megnézésére, amelynek a pontos időpontjáról az adott előadás oldalán tájékozódhat.
2. On Demand Stream / rögzített formátumban előadás megtekintésére. A pontos időintervallumról bejelentkezést követően az adott előadás oldalán tájékozódhat.
TECHNIKAI TUDNIVALÓK
1. Kérjük első lépésként ellenőrizze, hogy rendelkezik-e megfelelő internetkapcsolattal. 720p/HD streamhez 1.5-2 Mbps sebességű internetkapcsolat szükséges.
2. Használja a Firefox, Chrome vagy Safari böngészők lefrissebb verizóját.
3. Mobil eszközön, ha teheti, a mobilhálózatok helyett legyen Wi-Fi-hez csatlakozva.
4. Mobil eszközön ne privát böngészési módban nyissa meg a lejátszót.
5. A következő eszközökön tudja megtekinteni az előadás:
a. asztali számítógép, laptop
b. tablet
c. mobil
Az okostelevíziók böngészői nem támogatják a lejátszást, ez televíziónként azonban eltérhet. Laptopról, számítógépről HDMI kábellel megoldható, hogy a TV-n menjen az adás, illetve telefonról és tabletről is van lehetőség tükrözni okostelevízióra. Smart TV eszközök hivatalosan nem támogatottak, azonban a legtöbb Smart TV böngészőjében elindítható a lejátszó.
HATAN PIZSAMÁBAN
JÁTÉKSZÍN
2020. NOVEMBER 26. 19:00
Valahol, egy franciaországi nyaralóban Bernard és neje, Jacqueline vendégeket várnak egy kellemesnek ígérkező hétvégére. Az egyik vendég, Bernard legjobb barátja, Robert, aki Jacqueline titkos szeretője. A másik vendég Brigitte, Bernard titkos szeretője. A ház ura feleségének úgy állítja be a dolgot, mintha Brigitte Robert párja lenne, de mivel Robert még sosem látta a nőt, összetéveszti a szobalánnyal, akit szintén Brigitte-nek hívnak. És ha mindez nem lenne elég, hamarosan beállít egy “pusszancsra” a szobalány férje is, Bertrand…
Sok-sok bonyodalom és – reményeink szerint – kétórányi szórakozás a nézőknek. Ezt kívánja a hat szereplő pizsamában és a rendező – felöltözve…
Az előadás hossza kb. 2 óra, egy szünettel.
Szerző | Marc Camoletti
Fordította | Szántó Judit
Rendező | Gálvölgyi János
Szereplők:
Hajdu Steve | Bernard
Vándor Éva | Jacqueline
Csonka András | Robert
Fábián Anita | Brigitte 1.
Lévay Viktória | Brigitte 2.
Barabás Kiss Zoltán | Bertrand