Használd újra a régit!

z Sport, hobbi

Használd újra a régit! mottóval szervezik meg július 22-én, szombaton Zentán az első alkalommal életre hívott Cserebere Börze elnevezésű rendezvényt. A börzét 10 és 13 óra között tartják meg a Népi Technika épületében, amely a Fő utca 23. szám alatt található.

„Neked kacat, másnak nincs, hozd be hozzánk, legyen kincs!” – hívják fel a lakosság figyelmét a szervezők, a zentai Éld az életed! Egyesület illetékesei, arra biztatva mindenkit, hogy vigye el a rendezvényre feleslegessé vált holmiját, köztük ruháit, bizsuit, kiegészítőit, játékait, háztartási eszközeit, könyveit és egyéb olyan tárgyait is, amelyektől szívesen megválna, hiszen a Cserebere Börzén el tudja azokat cserélni különféle számára fontos és hasznos dolgokra.

A szervezők szerint a Cserebere Börze nemcsak arra kínál kiváló lehetőséget, hogy a látogatók jobbnál jobb dolgokhoz juthassanak hozzá, hanem arra is, hogy megismerkedjenek a hozzájuk hasonló módon gondolkodó emberekkel, az Éld az életed! Egyesület illetékeseinek hosszú távú célja ugyanakkor az, hogy ilyen módon is hozzájáruljanak a napjainkra egyre inkább jellemző túlzott fogyasztás mértékének csökkentéséhez, valamint a lakosság tudatos vásárlóvá válásának elősegítéséhez is.

A Cserebere Börzén való részvétel ingyenes, de a szervezők önkéntes adományokat szívesen fogadnak. A rendezvénnyel kapcsolatban bővebb tájékoztatás a 063/789 36 76-os telefonszámon kapható.

csere-bere

Forrás: Vajdaság MA