Hagyományőrző Élmény Tábor

Ghinesti, Mures, Romania Ismeretterjesztő

Szeretnél kalandot, újdonságot, új élményeket felfedezni, barátságokat kötni és felejthetetlen élményeket szerezni mindezt őtvőzve hagyományaink megirmerésével?

Táborunkban a gyerekek felfedezhetik és megismerhetik a hagyományainkat tele felejthetetlen élmenykkel. Megismerkednek a népzenével, a néptánccal, a harcművészettel és a hagyományos ételekkel, mindezt egy hagyományos falusi környezetben

Rövid program bemutató: első nap megérkezünk a megbeszélt időben a táborhelységre, Gegesbe. A délutánt ismerkedéssel és összerázó játékokkal kezdjük. A tábor második napját személyiségfejlesztő és csapatépítő tevékenységekkel töltjük el. Az elkövetkezendő napokon megismerkedünk a falusi környezettel és életmóddal, megismerjük a helyi állat és növény világot, mesterségeket és szokásokat.
Mindennapi tevékenységünket színezni fogjuk szórakoztató játékokkal, rövid kalandos sétákkal, néptánc oktatásal, népdal tanulással, íjászattal, hagyományos ételek elkészítésével, kézműves tevékenységekkel, tábortűzzel valamint a falumúzeum látogatássaval.
Az utolsó nap egy áttekintést vetünk az elmúlt hétre, kiértékeljük tevékenységeinket majd a megbeszélt órában haza utazunk.

Időpont: Július20-25.2020 Ár: 390 ron

Testvérpároknak 5% kedvezmény

Az ár tartalmazza : Szállást a gegesi református egyházközség vendegházában, az étkezést (reggeli, ebéd, vacsora és uzsonnák), a programokat és az oktatást.

Helyszín: Geges, Maros megye

Korosztály: 8-12 év

Helyek száma: 25 fő