Gyógyító Buddha Meghatalmazással

online esemény Ismeretterjesztő
A regisztrációval kapcsolatos információk és a legfrissebb hírek magyar nyelven itt lesznek elérehetők.
https://dzokden.org/…/drolmi-kazug-empowerment-and…/
SZOMBAT
– Drolmi Kazug Púdzsa szóbeli átadással (Kedvező Szerencsepalota)
-21 Tára kincses váza áldás
VASÁRNAP
– 21 Tára meghatalmazás
– 7 Gyógyító Buddha meghatalmazás
– Tanuld meg, hogyan nyilváníthatod meg a szerencsét és a bőséget az életedben a Drolmi Kazug gyakorlat segítségével.
NYELVEK
Angol és magyar
PROGRAM
UTC +1 közép-európai idő szerint (CET)
Január 16. szombat
Az áldásban részesüléshez javasoljuk a púdzsa bármely részén való részvételt. Ez egy hihetetlenül ritka esemény még Tibetben is.
A szóbeli átadásban részesüléshez jelen kell lenni a Púdzsa minden szekcióján.
3:00 – 5:00 (CET) – Drolmi Kazug Púdzsa, szóbeli átadás és kincses váza áldás (nem kötelező)
6:00 – 8:00 (CET) – Drolmi Kazug Púdzsa, szóbeli átadás és kincses váza áldás (nem kötelező)
8:30 – 10:30 (CET) – Drolmi Kazug Púdzsa, szóbeli átadás és kincses váza áldás (nem kötelező)
11:30 – 13:30 (CET) – Drolmi Kazug Púdzsa, szóbeli átadás és kincses váza áldás (nem kötelező)
Január 17. vasárnap
10:00 – 12:00 (CET) – A meghatalmazást megelőző tisztító és erőt adó szertartások (nem kötelező)
13:00 – 15:00 (CET) – 21 Tára meghatalmazás (kötelező)
15:30 – 16:30 (CET) – 7 Gyógyító Buddha meghatalmazás (kötelező)
16:30 – 17:30 (CET) – Tanítás: Hogyan gyakoroljuk a Drolmi Kazug Púdzsát a bőségért, a sikerért és a jó szerencséért? (kötelező)
A PÚDZSÁRÓL
Az emberek gyakran nagyon egyszerű módon akarják megoldani a nagy világi problémáikat vagy akadályaikat. Kipróbálnak egy-két gyakorlatot a probléma orvoslására, de vágyaik nem teljesülnek. Ez azért van, mert az orvoslás módja túl kicsi és egyszerű ahhoz, hogy valóban megteremtse a megfelelő feltételeket. Ahhoz, hogy bármi megtörténhessen, több millió karmikus feltételnek kell beérnie. A beérés eredményét szintén a saját nagylelkűségünk mértéke és a körülményeink befolyásolják.
Ez a Dzsonang Drolmi Kazug púdzsa és meghatalmazás a legrészletesebb és legkiterjedtebb felajánlási púdzsa, amely megteremti a jó szerencse és a vagyon beérésének okait és körülményeit. A 21 Tára púdzsa a születési asztrológiai képletünk minden vonásával dolgozik. Ebben felajánlásokat teszünk olyan hihetetlen számú lények csoportjának, amelyeket a mindennapi életünk során általában figyelmen kívül hagyunk, így a felajánlással befolyásolhatjuk a születésünk pillanatában meghatározott karmikus területeket.
Segít megtisztítani a résztvevők nem beérett karmáját, amelyek olyan akadályokat teremtenek, mint a betegségek, a szellem vagy a démon ártalma és a balszerencse. Így megtapasztalhatjuk a hírnevet, jó szerencsét, jólétet, az életerőt, a hosszú életet és a jó egészséget, hogy gyakorolhassuk a dharmát minden érző lény számára. Rinpocse úgy határozott, hogy itt a megfelelő idő, hogy ezt a púdzsát elvégezze számunkra első alkalommal. Együtt kell létrehoznunk a lehető legjobb feltételeket a béke és a harmónia aranykorának megnyilvánulásához.
Rinpocse 5 hónapot töltött a szadhana, a kincses vázák, az egyedileg készített thangkák, a hosszú élet nyilak és a 3D-s Szerencspalota különleges változatainak elkészítésével, hogy mindannyian hozzáférhessünk majd a megfelelő szent tárgyakhoz, és a későbbiekben is folytathassuk a gyakorlást. Azt szeretné, ha a tanítványok szerte a világon rendszeresen gyakorolnák ezt, hogy megteremtsék a megfelelő világi és végső feltételeket a Dzokden megnyilvánulásához.
KHENTRUL RINPOCSÉRÓL
Shar Khentrul Dzsamphel Lodrö Rinpocse életének első 20 évét jakpásztorként, mantrákat énekelve élte a tibeti fennsíkon. A bódhiszattvák ösztönzésére elhagyta családját, és különféle kolostorokban tanult, az összes tibeti buddhista hagyomány, több mint huszonöt mesterének irányítása alatt. Felekezeti elfogultságtól mentes megközelítése miatt Rimé (elfogulatlan) Mester címet kapott, és a híres Kálacsakra mester, Ngawang Chözin Gyatso reinkarnációjaként azonosították. Míg tanításainak középpontjában az a felismerés áll, hogy a világ minden szellemi hagyományának sokfélesége nagy jelentőséggel bír; ő maga a Dzsonang-Shambhala hagyományra összpontosít. Bár sok nyugati kutató kihaltnak hitte ezeket a tanításokat, Rinpocse úgy találta, hogy a Kálacsakra (az idő kereke) legkorszerűbb tanításai mélységes módszereket tartalmaznak a külső környezetünk, illetve a testünk és tudatunk belső világának harmonizálására. Khentrul Rinpocse azáltal, hogy megtanítja az embereket a rugalmasan működő tudat kiművelésére és az elfogultság megszüntetésére, együttérzésen alapuló közösségeket kíván létrehozni, átalakítva ezt a világot az egyetemes béke és harmónia aranykorává.