Gyereknap Szabadkán

Szabadka Szabadtéri

🌸🌺Kedves Gyerekek!🌸🌺

Most nektek kedvezünk, mivel a szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar Hallgatói Önkormányzata és az Edu-Port közös szervezésében idén is megrendezésre kerül, immár 9. alkalommal a Gyereknap!

2018. június 2-án, szombaton sok szeretettel várunk minden 5 és 12 év közötti gyereket, illetve természetesen a szüleiket, kísérőiket Szabadka főterére, a zöld szökőkút előtti részhez reggel kilenc órától délig.

Hogy mi lesz a Gyereknapunk repertoárján? Összesen tíz bázis áll majd rendelkezésükre a gyerekeknek, ahol felhőtlen szórakozást ígérünk nekik. Rossz idő esetén mind ez a Szabadkai Magyar Tannyelvű Tanítóképző Kar székhelyén lesz megrendezve, Strossmayer utca 11. házszám alatt.

De milyen játékok is lesznek? Gyerekek elsajátíthatják az elsősegély nyújtás alapjait🚑 , együtt ismerkedhetünk meg a népijátékokkal és magával a néptánccal💃🕺, együtt szurkolhatunk a pom-pom lányokkal és forgathatunk zászlót a táncos fiúkkal🤸‍♀🤸‍♂, sőt aprócska kis tárgyakat festhetünk és ragaszthatunk meg a kézműves bázisunkon🖍, megismerkedhetünk a zongorával és gitárral, illetve magával a zene alapjaival🎼🎹🎸, sőt közösen, festegetve megtanulhatunk angolul, németül és akár szerbül is és még érdekes informatikai applikációkkal is találkozhattok💻📲, de akik a számok kedvelői azok sem maradnak ki, hisz játékos matematikai feladatokat oldhattok majd meg. Sőt, a mindenki által legjobban kedvelt arcfestés lesz a jutalom bázisunk, illetve még egy igazán érdekes részleggel is készültünk nektek, ez pedig a tudós bázisunk, ahol érdekes fizikai és kémiai kísérletek szemlélőivé válhattok.🔎

Nagyon nagy szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt június 2-án, szombaton Szabadka főterénél, a zöld szökőkút mellett! Gyere te is! Ne maradj le! ♥

Az MTTK Gyereknap fő támogatója a Tartományi Titkárság.