Grund Klub: Építsünk rugalmas közösséget

Grund School, Zoom Ismeretterjesztő

A májusi Grund Klubra Tracey Wheatley-t hívtuk meg, aki arról mesél nekünk, hogy hogyan kell nekifogni “átalakuló” közösséget építeni, és azt hogyan kell fenntartani.

Tracey Skóciából származik, 24 éve él a Budapesthez tartozó Wekerletelepen. Az Átalakuló Wekerle / Transition Wekerle programban Tracey gyakorlatilag a kovász: általa alakul és fejlődik az az erő, ami az embereket ide hívja és közösséggé formálja, vigyáz arra, hogy ez a hihetetlenül törékeny dolog életben maradjon.
Mi tesz egy közösséget azzá? Mitől izgalmas oda tartozni? Hogyan tudjuk elérni, hogy a közösség rugalmasan tudja integrálni az őt érő változásokat? Az elmúlt pár hónap fényében megéri ezeket a kérdéseket feszegetni, Tracey-től is ezt várjuk: gondolkodjunk közösen arról, hogy hogyan változtak a közösségi “alapanyagok”, ha változtak egyáltalán az egymástól való elzártságunk függvényében.

Az esemény nyelve: (tört)magyar. Szeretettel várunk, ha te is érted vagy beszéled ezt a nyelvet.

Az esemény online, a Zoomon találkozunk, ezen a linken:
https://us02web.zoom.us/j/89750658488

Tracey Wheatley-ről többet megtudhatsz itt:
https://kozossegek.atalakulo.hu/tracey-wheatley?fbclid=IwAR3Cvugtu4iaKkLJShPR2BoqxdCOYCq4YmU5gqNaJ602S81Kis5zJdIXzlc

A Grund Klubot havonta szervezzük, olyan hely, ahol szülők, tanítók, családok, a közösség tagjai, érdeklődők egy téma mentén megoszthatják gondolataikat. A klubeseményeink ingyenesek, támogatásokat elfogadunk, mellyel az élményalapú oktatási programunkat fejlesztjük.
Egyesületünk bankszámlája:
Asociatia Grund Community Egyesulet
RO38 RZBR 0000 0600 2153 4776
Raiffeisen Bank