Gömör–Nógrádi Vállalkozók Klubja alakul

Rimaszombat Konferenciák

A Gömör–Nógrádi Vállalkozók Klubja (GNVK) a rimaszombati Tompa Mihály Központ és a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetsége együttműködésével alakult meg. Céljuk, hogy összekapcsolják a magyar vállalkozókat.

Gömöri vállalkozók első összejövetelére február 26-án az Euromotelben kerül sor. A rendszeres vállalkozói találkozók bevezetését tervezik. Az alakuló összejövetelen jelen volt Iván Tamás, a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének elnöke is.

„Találkoztunk a Gömör-Nógrád térségben tevékenykedő vállalkozókkal. Bemutattam a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének a tevékenységét és működését mind országos, mind régiós viszonylatban.

Nagyszerű látni, hogy sokan vagyunk, fejlődni akarunk, de ami a legfontosabb, együtt akarjuk ezt elérni” – nyilatkozta a közösségi hálón Iván Tamás.

Elmondta: más járásokban is működnek hasonló klubok, ahol a reggeli kávé melletti beszélgetések alkalmával rengeteg új információval gazdagodnak a résztvevők, egymás tapasztalataiból tanulnak és építik közösségüket.

Gömör és Nógrád térsége kis- és középvállalkozóinak együttműködését szeretnék megerősíteni

„A térség egyik fő kitörési lehetősége, ha az itt élő kis- és középvállalkozók megerősödnek,

ami magában hordozhatja a bérek emelkedését és új munkahelyek létrehozását, valamint fiataljaink itthon történő boldogulását”

– nyilatkozta Cziprusz Zoltán, az egyik kezdeményező.

Forrás: Felvidék.ma/SZAKC

https://felvidek.ma/2019/02/a-fejlodes-erdekeben-segitik-egymast-a-gomor-nogradi-vallalkozok