Gerincproblémák kezelése és megelőzése

Oláh Réka gyógytornász- egészségterapeuta Ismeretterjesztő

Gerincproblémák kezelése és megelőzése workshop Online

A gerincünk testünk tartóközpontja, mondhatni, fizikai szinten minden innen indul ki, a lábujj mozgatásától kezdve a szem működéséig minden.

Ülő- és egyéb más „egészségtelen” életmódunk is hozzájárul ahhoz, hogy egyre több ember ébred derékfájdalommal, egyre többen tapasztalnak csomókat a lapocka környékén, tüneteket a végtagok szintjén, krónikus fejfájást, látásproblémákat, és még sorolhatnánk.

De mi van, ha van még egy lelki tényező is, amit gyakran mellőzünk, amely legalább ugyanannyira generálja a tüneteket?

Mi van, ha mindez tudatosítással, a lelki terheink felismerésével és felszabadításával, illetve egyszerű, rövid gyakorlatokkal megszűntethető?

Milyen lenne az életed, ha ez után, egy tünet megjelenésekor te magad otthon egyszerűen hoznád helyre a „problémát”? Mi lenne, ha elmaradna a kétségbeesésed, amely abból fakad, hogy bár az összes orvost és terapeutát végigjártad, az elváltozás mégsem jött helyre vagy egy idő után visszajött? És mi van, ha már nem is problémaként tekintesz az egészre, hanem egy megoldási, helyreállítási és megnyugvási folyamatra?

Mi lenne, ha még a gerincproblémák megjelenése előtt te már rendelkeznél egy olyan tudással, amellyel megelőheztnéd azokat?
Mi lenne, ha végre kezedbe vennéd az egészséged és saját magad és életed terapeutája lennél?

A workshop nem más, mint az elmúlt éveim tapasztalatának és tanulmányainak az összeadott formája, ezek az információk átváltoztatták az elváltozásokról való elképzeléseimet és félelmeimet, szeretném most veletek ezt megosztani, hogy tapasztaljátok meg ti is azt az egyszerűséget és könnyedséget, amellyel a tünetekhez hozzá lehet állni, megérteni és orvosolni őket.

A workshopon az alábbi témákat értinjük:
– elméleti háttér (a gerinc és test anatómiája és biomechanikája röviden, egyszerűen és érthetően)
– új szemléletmód- a tünetek valódi okának megismerése (testi, lelki), amely megértése után már nem félünk és rémülünk meg az elváltozásainktól
– tüneteket csökkentő, megszűntető gyarkolatok, testhelyzetek, praktikák, amelyeket tünet esetén “gyógyszerként” alkalmazhatsz (nyaki, háti, ágyéki részen)
– gerinckímélő életmódbeli változtatások
– gerinckímélő étrend és hidratációs tanácsok, amelyekkel fenntarthatod és elősegítheted a mozgató szervrendszered és egész tested egészségét
– feszültségoldó technikák

Oláh Réka gyógytornász, McKenzie, Schroth terapeuta, LoveYourBelly oktató, Fitnesz életmód és táplálkozás tanácsadó, Access Consciousness kezelő

Időtartam: 3 óra
Hozzájárulásod: 100 lej (RéQreation tornázók számára 70 lej, ismétlőknek 30 lej)

Az ár tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatást, a tanfolyami segédanyagot + utánkövetést.

Bármi kérdés esetén bátran fordulj hozzám :) Jelentkezni pedig a következő elérhetőségeken lehet:

0756097030