Fotorealisztikus rajzolás – tanfolyam

Marosvásárhely Tudomány, oktatás
Fotorealisztikus rajzolás – mutasd meg papíron a benned rejlő csodát
Jobbagyféltekés látás és rajzolás: LÁSD MEG A VALÓSÁGOT és RAJZOLD LE, AMIT LÁTSZ
2022. Február 25-27, Marosvásárhely
Legfőképpen azoknak, akik azt hiszik, hogy rajz-antitalentumok, akik még pálcikaembert is alig tudnak rajzolni! Kis befektetéssel és 3 napi újszerű tevékenységgel bebizonyítod magadnak, hogy sokkal többre vagy képes, mint hitted.
Sóvárogva nézed a csodálatos művészi alkotásokat? Talán kicsit irigykedsz is?
Szeretnél te is valami bámulatosat alkotni? Jó lenne másokat is elkápráztatni műveddel? Nem hiszed, hogy lehetséges? vagy nem tudod, hogyan fogj hozzá, félsz a kudarctól?
Talán érzed, hogy többminden rejlik benned, mint amennyit eddig megmutattál? Hajlandó vagy önnön rejtett kincseid nyomába eredni és felszínre hozni?
JÓ HÍREM van: GARANTÁLTAN MEGOLDHATÓ! Hogy? Gyere el a tanfolyamra. 3 napos kalandra invitállak, mint a mesében… a végén látható és kézzelfogható bizonyítéka lesz a kezedben a benned rejlő csodálatos képességeknek.
Mi történik a tanfolyamon? A minket körülvevő világ apró, eddig jelentéktelenként elkönyvelt részleteire koncentrálunk, észrevesszük a kontúrokat, széleket, tereket, formákat, irányokat, arányokat, viszonyokat, fényeket, árnyalatokat, ezeket fogjuk pontosan megfigyelni és papírra vetni. Tudatosan felépített és irányított gyakorlatsorból áll a 3 nap, melynek folyamán a részletekből összeállítjuk agyunkban a valósághű látványt és leképezzük, létrehozva valósághű rajzainkat. Az eredmény bámulatos, minden elképzelésünket és elvárásunkat felülmúlja, legtöbbször akkor sem jön, hogy elhigyjük, hogy mi készítettük, miután már létrehoztuk. Mire vársz még? KALANDRA FEL! Jelentkezz emailen vagy telefonon:
Email: ,
Tel: 0756-697799; 0742-054707;
A módszerről: dr. Betty Edwards – Jobbagyféltekés rajzolás módszerén alapuló tanfolyam
Eddigi eredmények: világszerte több tízezer elégedett résztvevő
Előképzettség: nincs, átlagos egészséges készségek (szövegértés, hajlandóság a gyakorlatok elvégzésére, folyékony kézírás, türelem)
Korhatár: minimális 11-12 év (folyékony kézírás szintű motorikus készség, türelem a gyakorlatok elvégzéséhez), felső korhatár nincs
Oktató: Mitruly Anikó PhD. – coach, tanácsadó, a jobb- és bal agyfélteke összehangolása általi személyiségkibontakoztatás ötletgazdája
Miért engem válassz? – több mint 10 éve kutatom, fedezem fel és gyűjtöm az emberi agy működésében kódolt rejtett lehetőségeket, melyek használatával életünk szebbé-jobbá, hatékonyabbá tehető. Mindezeket az általános érvényű és működő törvényszerűségeket nagy szeretettel osztom meg minden érdeklődővel, személyreszóló javaslatok és ötletek kíséretében. Tanfolyamaim a valósághű rajzolás elsajátításánál többet nyújtanak. Nyereségeid a tanfolyam elvégzését követően:
– RAJZOLÁSI képességednek és készségednek érzékelhető (kézzelfogható és látható) bizonyítéka (magasabb szinten, mint több év hagyományos oktatásban elérhető)
– ÖNBIZALOM és ÖNÉRTÉKELÉS fejlődése, önfelfedezés, HIT a saját- és az EMBER rejtett képességeiben és ezek felfedezésében és feslzínre hozásában
– VALÓSÁGlátás (kint a világban és bent önmagadban)
– mások bátorítása (gyermekek, unokák, barátok….)
Ezért is vállalok megelégedettségi garanciát: sikertelenség (eddig még nem fordult elő), visszafizetem 100%-an a tanfolyam díját.
Helyszín: Marosvásárhely, a pontos címet a jelentkezés után közöljük
Időpont: 2022. Február 25-27.
Program: pénteken 16:30 – 21:00, szombaton 9:30 – 20:30 (ebédszünettel)
és vasárnap 9:30 – max. 15:00 óráig (egyéni ütemben végzés, annak függvényében, ki mikor végzi be a vasárnapi rajzát).
Kérjük, érkezz 10-15 perccel korábban, a pontos kezdés érdekében. Köszönjük.
Ár: 600 lej – tartalmazza az anyagokat-eszközöket, magát az infót, vezetést, követést, visszajelzést.
A kész munkák az alkotók tulajdonában maradnak, rajzeszközkészlet szintén 🙂
Jelentkezni emailen vagy telefonon lehet:
Email: ,
Tel: 0756-697799; 0742-054707;
Érdeklődni a tanfolyam tartalmáról az oktatónál lehet a következő telefonszámon: 0742-054707;
messengeren https://www.facebook.com/aniko.mitruly.7
Előleg: 100 lej
Megjegyzés! A tanfolyamhoz szükséges minden eszközt biztosítunk, úgyszintén kávé-teát, ropogtatnivalót, édességfalatokat is. A tanfolyam végén az összes remekmű elvihető!
Hozzatok magatokkal érdeklődést, jó szándékot, jókedvet…., amiből csoportos erőforrás-tőkét teremtünk.