Fordulópont: Érések és érkezések.

Online: mentalport.hu Ismeretterjesztő

Fordulópont: Érések és érkezések. A Pszichoterápia folyóirat online konferenciája 2021

, http://www.mentalport.hu/pszichotera…/2021-es-konferencia/
Online platform: zoom
“Fordulópont: Érések és érkezések” című konferenciánkat 2020 májusára terveztük, ezt azonban – mint annyi rendezvényt – elsodorta a világjárvány első hulláma. Akkor abban reménykedtünk, hogy a konferencia megszervezhető lesz egy évvel később, de hogy ne maradjunk szakmai feltöltődés nélkül, szerveztünk tavaly májusban egy online műhelykonferenciát “Becsavarodás – Kicsavarodás” címmel.
Sajnos a járvány harmadik hulláma most sem teszi lehetővé a személyes találkozást, így az a döntés született, hogy online találkozásra kínálunk lehetőséget a 2020-ban, ill. 2021-ben bejelentkezett programkínálattal. Külön figyelmet fordítunk arra, hogy a színvonalas, változatos szakmai programok mellett személyes találkozásokra is jusson tér.

Második online rendezvényünkön szeretnénk, az éves konferenciánk és egyéb rendezvényeink együttgondolkodását, módszerek és területek találkozási lehetőségeit virtuálisan megvalósítani. Kétszer félnapos programot szerveztünk, amely során ismert műfajaink az online szettinghez adaptált változatán vehetnek részt a jelentkezők. Reméljük, így a péntek és szombat délelőtti képernyő előtt ülés feltöltődést fog jelenteni.lópont: Érések és érkezések. A Pszichoterápia folyóirat online konferenciája 2021