Fordulópont a férfi és nő viszonyában.

Székelyudvarhely, Stúdió Mozi Ismeretterjesztő

Soma Mamagésa: Fordulópont a férfi és nő viszonyában.

Szeretettel várjuk Önt egy inspiráló előadásra!

Soma Mamagésa: Új egyensúly – Fordulópont a férfi és a nő viszonyában.

Hatalmas változások korát éljük, amelyek eredete hosszú időre nyúlik vissza, és mára a férfi és női energiák megbillenéséhez vezetett. A hagyományos női és férfi szerepek ideje lejárt: a férfiak elbizonytalanodtak, a nők viszont helyet köetelnek maguknak az élet minden területén. Egy új egyensúly megteremtése előtt állunk, amihez ki kell lépnünk megszokott szerepünkből.

“A tudásra, önmegvalósításra, szabadságra, minőségi szexre kiéhezett nők most enni kérnek. És ez szembemegy mindazzal a megszokott képpel, amit eddig a nőhöz társítottak. A nő eddig szelíd volt, most vad lett, időnként követelőző is. A férfi határozott és irányító volt, most megingott, elbizonytalanodott saját férfiúi erejében(…)
Eddig a férfit tartották a teremtés koronájának, mára kiderült, hogy együtt vagyunk azok.” Soma Mamagésa

Az előadás után lehetőség lesz Soma Mamagésa könyveinek megvásárlására és dedikálásra is lesz.

Dátum: 2020. április 17. (péntek)
Időpont: 18:00
Helyszín: Stúdió Mozi, Székelyudvarhely

Jegyek elővételben kaphatóak:
Székelyudvarhely: Bagolyvár Könyvesbolt
Csíkszereda: Szakszervezetek Művelődési Háza
Jegyek ára: 35 Ron.

További három alkalommal lesz lehetőség találkozni Somával. Április 24-én Székelykeresztúron további egy előadáson a “Miért fontos az önbizalom?” témában, illetve április 25-én Székelykeresztúron az Ősi női erőinket aktiváló kurzuson, egynapos workshopon, április 26-án, Székelykeresztúron egy Méh tisztító szertartáson, amely szintén egy egynapos workshop. Utóbbi két eseménynél a helyek száma korlátozott. További részletek Facebookon.