Fitoterápia tanfolyam

online esemény Ismeretterjesztő
10 hetes online gyógynövény tanfolyam.
Azoknak segít, akik otthon szeretnék használni a gyógynövényeket öngyógyításra, vagy a már meglévő szakmájuk keretén belül hasznosítani tudják a megszerzett tudást. A tanfolyam egy megalapozott tudást ad arról, hogy milyen gyógynövények, növényi készítmények használhatóak fel öngyógyítás keretén belül és milyen módon.
Szervrendszerek alapján haladunk végig a tananyagon. Megismered az adott problémákra bizonyítottan hatásos gyógynövényeket, az azokból előállított gyógykészítményeket és megtanulod hogyan építsd be az életedbe.
A tanfolyam tematikája a weboldalon olvasható: https://herbatanoda.hu/fitoterapia-tanfolyam/
Hogyan zajlik az oktatás?
Online kerül megrendezésre. Időtartama 10 hét.
kezdés időpontja: 2021. szeptember 27.
befejezés időpontja: 2021. december 3.
A leckéket egy zárt felületen éred el, pdf dokumentumok, hangfájlok és ábrák formájában. A felület linkje e-mailben kerül kiküldésre. Heti 2 alkalommal kerülnek feltöltésre a tananyagok. Le is töltheted a számítógépedre, de az online felületen is visszanézheted még 1 évig.
Felnőttképzési szám:
A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény, valamint a felnőttképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 11/2020 (II.7) Korm. rendelet értelmében ez a tanfolyam felnőttképzési tevékenységnek minősül és bejelentés köteles.
A Pest Megyei Kormányhivataltól kapott felnőttképzési nyilvántartási számom: B/2021/001788.
*Nem szakmai képzés, nem részszakmára felkészítő oktatás és nem OKJ-s képzés. Tehát ezzel a tanfolyammal nem lehet fitoterapeutaként dolgozni.
Tanúsítvány kiállítása:
A tanfolyamon részvevők számára Tanúsítványt állítok ki. A tanfolyam végén egy teszt kerül kiküldésre, melynek sikeres teljesítése a Tanúsítvány kiállításának feltétele.
Oktató:
Kurkó Ibolya, gyógynövényalkalmazási szakmérnök
A tanfolyam díja: 40.000 Ft
100% pénzvisszatérítési garancia: Amennyiben az első 2 hét után úgy gondolod, hogy nem tetszik a tanfolyam, úgy lehetőséged van leiratkozni a tanfolyamról. Ebben az esetben a képzés díját visszatérítem.