Fiatal Természetkutatók Találkozója

Topolya Szociális, környezetvédelem
A topolyai Arcus Környezetvédő Egyesület ötödik alkalommal szervezi meg a Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozója elnevezésű, tudományos célú találkozóját középiskolások, egyetemisták és aktív fiatal kutatók számára. A találkozó lehetőséget biztosít a fiatal természetkutatók tudományos munkáinak szakmai körben való bemutatására.
 
Az V. Vajdasági Fiatal Természetkutatók Találkozója 2020. október 10-én és 11-én kerül megrendezésre a Topolyai Művésztelepen.
 
A témakörök változatlanul a biológiai tudományok területéről kerülnek ki, többek között az állattan, biogeográfia, etológia, evolúcióbiológia, genetika, hidrobiológia, mikrobiológia, növénytan, populációbiológia, ökológia, természetvédelmi biológia, valamint kiegészítve a környezetvédelem, néprajz és természet, illetve az ökoturizmus témakörökkel.
 
A jelentkezéseket Vajdaság egész területéről, és a környező országokból is várjuk mindazok részéről, akik már megkezdték középiskolai tanulmányaikat, illetve nem töltötték be negyvenedik életévüket.
 
A kutatási témájukat előadás vagy poszter formájában bemutatni szándékozók számára a részvétel regisztrációhoz kötött!
 
További részletek a találkozóval kapcsolatban:
 
Jelentkezni az alább található, a jelentkezésnek megfelelő online regisztrációs lap kitöltésével lehet, 2020. szeptember 13-a éjfélig.
 
A találkozó minden érdeklődő előtt nyitott, viszont mindazok számára, akik a teljes rendezvényen, vagy legalább egyik napján részt kívánnak venni, regisztrációhoz kötött, melynek határideje 2020. október 4-e éjfél.
 
Ezúton kérnénk mindenkit, hogy lehetőségeikhez mérten küldjék tovább e levelet kollégáiknak, barátaiknak, ismerőseiknek és mindenkinek, akik érdekeltek lehetnek a témában.