Fermentálás kezdőknek

Online Ismeretterjesztő
Időpont: 2022. SZEPTEMBER 16., PÉNTEK, 18:00 UTC+03
Ezen az online tanfolyamon alapos elméleti és gyakorlati tudást kapsz, amivel bármilyen zöldséget magabiztosan és sikeresen el tudsz készíteni.
Megtanulod, hogy
✅ melyek a fermentáció típusai, mikrobiológiai és környezeti feltételei (ez azért fontos, hogy tudd, miből mit és hogyan lehet erjeszteni);
✅ milyen szakaszai vannak a tejsavas erjedésnek (ez azért fontos, hogy a savanyúságaid soha ne romoljanak meg és felismerd, ha mégis valami rossz irányt vesz);
✅ milyen eszközöket és alapanyagokat szerezz be feltétlenül és mik azok, amelyekre nem biztos, hogy szükséged lesz;
✅ melyik zöldség melyik technikával a legjobb, mik a társítások, fűszerezések fő szempontjai;
✅ az elkészítés minden fontos lépésével és
✅ az érlelés közben jelentkező “tünetek” értelmezésével, hibákkal és azok elhárításával.
A 3-3,5 órás kurzus élőben zajlik, előzetes tudást és előkészületeket nem igényel. A gyakorlati tudnivalókat megmutatom és Te akkor csinálod meg, amikor csak szeretnéd.
Akkor sincsen semmi gond, ha a meghirdetett időpontban éppen nem tudsz jelen lenni: a workshop résztvevői a felvételeket 1 hónapig bármikor visszanézhetik, sőt, utólagos csatlakozásra is van lehetőség.
Részvételi díj: 11.900 Ft/fő