Fenntartható közlekedés…

online esemény Ismeretterjesztő

Fenntartható közlekedés – megoldható a mindennapokban? (online és helyszíni rendezvény)

Újra személyesen is várunk szeretettel az Európa Pontba!
Érdekel, hogyan lehet fenntartható a közlekedés? Kíváncsi vagy, hogyan férnek el egymás mellett a különböző fenntartható közlekedési módok? Hogyan egészítik ki egymást? Szívesen részt vennél egy egész Európát átfogó éghajlatvédelmi kezdeményezésben? Akkor csatlakozz Te is kerekasztal beszélgetésünkhöz, ahol a közlekedéshez kapcsolódóan számos témát érintünk majd a mobilitás hazai guruival, a ti részvételetekre is számítva!
Az eseményt mind online, mind pedig offline követheted, az alábbi módokon:
A beszélgetést személyesen is meghallgathatod az Európa Pontban (1024, Budapest, Lövőház utca 35.). A helyszíni részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött (fenntarthatokozlekedes.eventbrite.com) és csak védettségi igazolvánnyal látogatható. Kérjük, hogy az esemény alatt viselj maszkot!
Az online közvetítést ezen kívül az Európa Pont Facebook oldalán (https://www.facebook.com/115295915203476/posts/4479193528813671/) és az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének Youtube oldalán (https://www.youtube.com/watch?v=Xqd1gsSGbRw) is követheted.
Az eseményen részt vesz:
• Kerényi László Sándor – stratégiai tervezés igazgató, Budapesti Közlekedési Központ (BKK)
• Pukler Gábor – elnök, Jövő Mobilitása Szövetség
• Buday Bence – ügyvezető igazgató, SHARE NOW
• Csapó Balázs – alapító/chief designer, Servo Movement Kft.
• Tomaj Zsófia – fenntartható fejlődési szakértő
Az este folyamán megismerkedhetsz az európai éghajlati paktummal is, továbbá megtudhatod, hogyan tudsz te is fogadalmat tenni a „COUNT US IN” online felületén keresztül.
Együtt tehetünk az éghajlatváltozás ellen, ha változtatunk a saját világunkon belül – legyen az iskolai, munkahelyi, otthoni vagy tágabb közösségünk. Ebben segít az európai zöld megállapodás részeként elindított európai éghajlati paktum, amelyben minden résztvevő lépéseket tesz egy fenntarthatóbb Európa érdekében.
Csatlakozz hozzánk, tegyünk együtt a szebb jövőért!
„Ahol élek. Amit teszek. A mi bolygónk.”
Bármilyen kérdés esetén írj a e-mail címre!