Eupolisz Világjáró Club online #26:Indonézia

online esemény Ismeretterjesztő

Eupolisz

2020. januárjában indítottuk el előadássorozatunkat, amely során az Eupolisz Utazási Iroda célpontjai között barangoltunk a budapesti Tranzit Caféban, rendszerint telt házas előadásokon.
Az ismeretterjesztő előadásokat bár egyelőre szüneteltetjük, virtuális utazások keretében ismét lehetőségetek nyílik bepillantani egy-egy távoli (vagy épp közeli) ország életébe, lakóinak mindennapjaiba, és felfedezhetitek velünk Földünk legkülönlegesebb szegleteit. Ez tehát az Eupolisz Világjáró Club online 2021-es kiadás 🙂
26. online előadásunk témája ismét Indonézia, de ezúttal új szigeteket is megismerhettek, hiszen Bali mellett ezúttal Nusa Penidáról és Komodoról is lesz szó.
Előadó: Dr. Kozári Karina, az Eupolisz túravezetője
Időpont: 2021. március 10. szerda, 19:00.
Helyszín: online
FONTOS: az előadás bármilyen egyéb információ ellenére mindig is ingyenes volt, és az is marad. Az előadás megtekintéséhez nem kell mást tenned, mint hogy 19:00 órakor felkeresed az Eupolisz Facebook oldalát, ahol automatikus értesítést fogsz kapni amikor elkezdődik az online esemény. Semmilyen más oldalra nem fogunk átirányítani titeket, így ti se kattintsatok rá olyan linkekre, amelyek esetleg a kommentekben kerülnek elő.
Az előadáshoz kapcsolódó utazásaink:

Világjáró Club online #26: Indonézia (Bali, Nusa Penida, Komodo)