Érzelmi Intelligenciával a Boldogabb Életért

online esemény Ismeretterjesztő
Egy teljes nap az érzelmi intelligenciánk fejlesztésének jegyében. ☀️
Mindent az érzelmeink irányítanak, mégsem tanítják meg, hogyan ismerjük fel, és kezeljük azokat. Pedig az életünk egyik legfontosabb mozgatórugójáról van szó.
A mostani felborult életünkben még labilisabbak vagyunk és még jobban befolyásolnak minket az érzelmeink.
Kihatnak az általános kedélyállapotunkra, önbecsülésünkre, kapcsolatainkra, stresszkezelésre, konfliktuskezelésre, döntéseinkre, és a magánéleti, munkahelyi teljesítményünkre is.
#######################################
Szerencsére az érzelmi intelligencia tanulható és fejleszthető!
Fejleszd te is szakértőink segítségével!
IDE KATTINTVA FOGLALD LE A HELYED 👇
#######################################
Egy teljes napon át fejlesztheted magadat a következő témákban:
#1 Önismeret – F. Várkonyi Zsuzsa, pszichológus
Az érzelmi intelligenciánk legfontosabb alapköve önmagunk ismerete. Ennek köszönhetően könnyebben ismerjük fel és mutatjuk ki az érzelmeinket, meg tudjuk határozni a vágyainkat, céljainkat.
#2 Mindfulness – Dr. Séllei Beatrix, pszichológus
A mindfulness segíti a jelenben való létezést. Leállítja a folytonos gondolkodást, rágódást, segít tisztán látni. Emiatt csökkenti a szorongást, stresszt, és segíti érzelmeink megismerését és elfogadását.
#3 Empátia – Dr. Domján Mihály, pszichológus
Az empátia az emberi kapcsolataink alapja. Ahhoz, hogy megérthessük mások érzelmeit és motivációját, valamint segíthessük és támogathassuk őket, szükségünk van az empátiánk növelésére.
#4 Megbocsátás – Gyüre-Lihovay Szandra, tanácsadó szakpszichológus
Nap mint nap súlyos sérelmeket viszünk a vállunkon. A megbocsátás segít elengedni a haragot, amely fokozott stresszben tartja testünket. A megbocsátás saját magunknak tett szívesség: elengedjük a haragot, dühöt, bűntudatot és a szégyent.
#5 Reziliencia – Matyi Csongor, pszichológus
A reziliencia jelentése, hogy képesek vagyunk alkalmazkodni a környezetünkhöz, és segít a stresszel való megküzdésben. Ugyanúgy és ugyanolyan mélységben éljük meg az érzelmeket, de képesek vagyunk gyorsan alkalmazkodni, reagálni és megoldást találni a problémára.
#6 Önbecsülés – Limpár Imre, tanácsadó szakpszichológus
Az egészséges önbecsülés és önbizalom segít kockázatot vállalni bármilyen magánéleti vagy munkahelyi helyzetben. A megfelelő, egészséges önbizalom elérésével jó benyomást tehetünk másokra, motivációra teszünk szert, jobban fogjuk érezni magunkat, és valóban több mindent fogunk tudni elérni, sőt, még másokat is inspirálhatunk!
#7 Hála – Dr. Nuridsány Eszter, pszichológus
A hála egy érzelem, ami boldogabbá tesz minket. Segít a jelenben élni, és megküzdeni a szorongással, stresszel, különböző mentális betegségekkel. Napi szintű gyakorlása pozitívabbá teszi világképünket.
#8 Motiváció – Márton Gábor, coach és tréner
A motiváció adja meg az élet savát-borsát, az üzemanyag, aminek segítségével elérhetjük céljainkat és elvégezhetjük a feladatainkat. Folyamatos fenntartása szükséges ahhoz, hogy szembe tudjunk nézni a hétköznapok kihívásaival.
ÉRDEKESEN HANGZIK? KATTINTS IDE ÉS NÉZD MEG A RÉSZLETEKET ITT 👇
☀️ Várunk téged is szeretettel! ☀️