Érték és Minőség Nagydíj Pályázat díjátadó

Budapest Kultúra, kommunikáció

Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára 2019. szeptember 10-én (kedd) 11.00 órakor beszédet mond és kitüntetéseket ad át az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat díjátadó ünnepségén az Országházban.

Az ünnepségen beszédet mond és kitüntetéseket ad át Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény eseményeinek fővédnöke, Farkas Sándor, az Agrárminisztérium miniszter-helyettesi feladatokat is ellátó parlamenti államtitkára és Kelemen Hunor, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség elnöke.

A rendezvény keretében a határon túli és anyaországi vállalkozások ünnepélyes keretek között vehetik át az Érték és Minőség Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát szimbolizáló egyedi iparművészeti trófeákat, a kitüntető díszokleveleket, a pályázati rendszerhez kapcsolódó nívódíjakat és különdíjakat.

Az Érték és Minőség Nagydíj korszerű, napjaink kihívásainak is megfelelő tanúsító védjegy, mely a kiemelkedő minőségű termékek és szolgáltatások egyértelmű megkülönböztetésével orientálja a fogyasztókat a globalizálódó piacgazdaság egyre bővülő termékkínálatában. A pályázat olyan hazai és Kárpát-medencei vállalkozásokat ismer el, amelyek munkájuk során nem csak kiváló minőséget állítottak elő, hanem kiemelt figyelmet fordítottak a környezettudatosságra, a fenntarthatóságra és a termékbiztonságra is.

Részvételi szándékát szíveskedjék jelezni az címen 2019. szeptember 9. (hétfő) 16.00 óráig.

Az Országház épületébe a belépés a XIII. és XVII. kapun keresztül történik.

A programról szóló részletesebb leírás a csatolt mellékletben olvasható.

Időpont: 2019. szeptember 10., 11.00-14.30 (kapunyitás: 9 óra)

Helyszín: Országház felsőházi terem; Budapest, V., Kossuth Lajos tér 1-3.

Sajtókapcsolat Potápi Árpád Jánoshoz: Debreceni-Tóth Gabriella,  +36 70 489 7004