Erdő est a Rengetegben

Dömörkapu Rengeteg Dömörkapu Rengeteg, Szentendre, 2000 Zene

Sebő Ferenc és Kollár-Klemencz László zenekarainak közös koncertje az erdő, a természet és az ember viszonyát járja körbe, illetve az erdőben rejlő titkokat próbálja feltárni és láthatóvá tenni a közönség számára. Kelet-Európa archaikus kultúrája, a népzene és a régizene sok szállal kötődik az erdőhöz. A fellépő művészek több vonalról is kapcsolódnak az est koncepciójához: bepillantanak a népzenébe, a régizenébe, néhány balladába, énekelt versbe, valamint átiratokból, feldolgozásokból és saját dalokból állítanak össze az est tematikájához illeszkedő válogatást.

“Összességében azt szerettem volna, hogy egyszerűen csak vigyük bele dalról dalra ebbe az erdei állapotba a nézőket. Oda, ahol át lehet élni, ahogy rengeteg fa között állsz, ott vagy, ott létezel, mindennek a félelmével, a bizonytalanságával, a gyönyörűségével, a nyugodtságával együtt.”- mondta Kollár-Klemencz László az est kapcsán.

Helyszínváltozás!
Sajnálatos módon idén a szarvasok és az őzek tartanak majálist a meseszép kőbányában, át kell nekik adni a területet, végülis ők voltak ott előbb :)

Az Erdő est a Rengeteg büfénél lesz megtartva, az alsó helyszínen, ami szintén egy igazán különleges atmoszféra.
A kőbányába ha tehetik azért előtte tegyenek egy sétát…

Kérjük aki autóval jön és teheti a Dömörkapu buszforduló utáni nagy parkolóban álljon meg, ez a büfétől 500 méterre van még tovább. Onnan egy pár perc séta csak a Rengeteg. Köszönjük!

Jegyár: 3000 ft
A jegyet a Rengeteg büfénél tudnak a helyszínen megvásárolni.