Energetikai kérdések Romániai régiónkban

Magtár Ismeretterjesztő

Bizniszvitamin – Energetikai kérdések Romániában és régiónkban

♻️ Gyakran hallani újabb és újabb környezetvédelmi határozatokról a külföldi sajtóban, de téged leginkább az érdekel, hogy milyen hasonló törekvések születnek a közvetlen környezetedben?
A következő Bizniszvitamin témája a károsanyag kibocsátás és energetikai takarékosság Romániában és a székelyföldi régióban. Mint azt tudjuk, az Európai Unió energetikai politikája egyértelműen a károsanyag kibocsátás csökkentést célozza meg és igyekszik mindent megtenni a karbon-semlegesség eléréséért 2050-ig. De vajon milyen mértékben befolyásolja ez Románia és a régió energiával kapcsolatos döntéseit? Mennyi megújuló energia termelő kapacitást fogunk építeni a jövőben, vagy mi lesz a Fekete tengeri gáztartalékok sorsa? 🤔

👨‍💻☕️Ilyen és ehhez hasonló gondolatébresztő kérdésekre keressük a választ a következő Bizniszvitamin alkalmával. Meghívottunk Nagy-Bege Zoltán, az Országos Energiaárszabályozó Hatóság alelnöke, akivel a romániai energetikai takarékosságról és a károsanyag kibocsátás csökkentését érintő törekvésekről és kérdésekről beszélgetünk.

👨‍🍳🍽 Az eddigi Bizniszvitaminok elmaradhatatlan része volt az ínycsiklandozó reggeli falatozás, ami ez alkalommal sem lesz másképp!

❗️Ha részt szeretnél venni az eseményen, regisztrálj a linkre kattintva >> https://forms.gle/g3K54bGGi4zi9Rd87

🏷 Az eseményre a belépő szervezeti tagoknak 20 lej (RMKT, CSVE, Magtár vagy The House tag), külsősöknek 25 lej.
Az ár tartalmazza a szakmai előadáson való részvételt, a reggelit és a kávét.

📍Időpont, helyszín: 2020. március 17., 8:15, Magtár, II. emeleti rendezvényterem

Ha a szellemi táplálék mellett belekóstolnál valami újba, várunk szeretettel a Bizniszvitamin márciusi eseményén!