ELTE pszichológia alap- és mesterszakról!

Online esemény Ismeretterjesztő

Mindent az ELTE pszichológia alap- és mesterszakról!

Érdekel, hogy hogyan gondolkodnak és cselekednek az emberek?
A pszichológia az egyik legnépszerűbb szak a felvételi rangsorokban, az ELTE alapképzése évek óta vezető a jelentkezőket és a felvételi pontszámokat tekintve. Mindemellett tavaly óta már Szombathelyen is van lehetőség az alapszak elvégzésére, valamint a mesterképzés is megindult a vidéki képzési helyszínen.
📘 Fel vagy készülve az élethosszig tartó tanulásra? 📘
Az ELTE-re való bekerüléshez az egyik legmagasabb pontszámra van szükség a nappali rendszerű alapképzéseket tekintve, a budapesti képzésen a ponthatár 440-450 körül mozgott az elmúlt években. Valamint a pszichológia tanulása az alapképzésen túl is tart, a végső végzettség megszerzéséig az alapképzést (viselkedéselemző diploma) követően még további 2 évig szükséged tanulni, hogy pszichológussá tudj válni.
📗 Mesterképzés az ELTE-n? 📗
A képzési helyek közül az ELTE indítja a legtöbb specializációt a mesterképzésen, valamint a legnagyobb számú oktatói háttérrel támogatja a hallgatók fejlődését. A sok-sok csillogó szemű szaktárs mellett rengeteg szakmai lehetőség állhat előtted, amennyiben ide jelentkezel.
💡 Kíváncsi vagy, hogy mire számíthatsz az ELTE-n? 💡
Programunkon megismerheted a legrangosabb pszichológia képzést nyújtó intézmény alap- és mesterképzését. Elmeséljük, hogy milyen volt a személyes, távolléti és a hibrid oktatás, valamint, hogy mire közösségi és közéletre számíthatsz, amikor bekerülsz. Ajánljuk a csatlakozást, hogyha fontolgatod, hogy jelentkezz, törekszünk arra, hogy a legtöbb felmerülő kérdésre választ tudjunk adni.
A program INGYENES és ONLINE valósul meg, a részvétel regisztrációhoz kötött.
Várunk szeretettel az eseményen, ha bármilyen kérdés felmerült benned, bátran tedd fel a tothczopyk[kukac]gmail.com email címen
Az esemény hallgatói kezdeményezéssel jön létre, hivatalos felvételi információkért látogass el az ELTE honlapjára.